Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 26th, 2019

Film – Omu’ de la Zoo – Zookeeper (2011) Kevin James, Rosario Dawson

poster Zookeeper (2011)Zookeeper, comedie, film american, regia Frank Coraci.
În rolurile principale: Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, Joe Rogan.
În Omu’ de la Zoo, animalele de la Franklin Park Zoo îl iubesc foarte mult pe Griffin Keyes (Kevin James), cel mai bun îngrijitor al lor. Constatând că se simte mai în largul lui în compania unui leu decât a unei fete, Griffin se hotărăște să plece de la Zoo pentru a-și căuta o slujbă mai spectaculoasă, fără de care nu va reuși niciodată să cucerească o fată..

Caseta film Zookeeper
Titlul original: Zookeeper
Regia: Frank Coraci
Scenariul: Nick Bakay, Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, David Ronn
Distributia: Kevin James (Griffin Constantine Keyes), Rosario Dawson (Kate, Griffin’s friend), Leslie Bibb (Stephanie), Joe Rogan (Gale), Nat Faxon (Dave Keyes), Ken Jeong (Venom), Steffiana de la Cruz (Robin Keyes), Thomas Gottschalk (Jürgen Mavroc), Donnie Wahlberg (Shane), Brandon Keener (Nimer)..
Durata: 102 minute
An: 2011
Gen: Comedie/Fantezie

Filmul – Omu’ de la Zoo
..Cuprinse de panică, animalele se decid să rupă legământul de tăcere cu care se obișnuiseră de la începuturi și să-și dezvăluie cel mai mare secret: ele pot vorbi! Pentru a-l convinge pe Griffin să nu le părăsească, ele se angajează să-l învețe regulile din lumea animalelor, după care ar putea face curte unei iubite. În rolurile principale din film mai joacă Rosario Dawson și Leslie Bibb, iar pe coloana sonoră vom auzi vocile renumite ale actorilor Cher, Nick Nolte, Adam Sandler și Sylvester Stallone.

Omu’ de la Zoo – Zookeeper (2011)

Server 1
Server 2

About the Author