Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 7th, 2018

Film – Omul de hârtie – Paper Man (2009) Jeff Daniels, Ryan Reynolds, Emma Stone

Omul de hârtie

poster Paper Man (2009)Paper Man, comedie dramă, film american, regia Kieran Mulroney și Michele Mulroney.
În rolurile principale: Jeff Daniels, Ryan Reynolds, Emma Stone.
După ce ultimul său roman a reprezentat un eșec comercial, newyorkezul Richard Dunn începe să sufere de blocajul scriitorului și traversează o criză a vârstei a doua. Claire Dunn, medic chirurg de succes, închiriază o casă în Long Island pentru sezonul de iarnă cu scopul de a-și ajuta soțul să își regăsească inspirația și creativitatea, vizitându-l o dată la câteva săptămâni. Iresponsabil, imatur și neîncrezător în forțele proprii, Richard și-a creat încă din clasa a II-a primară un supererou imaginar botezat Captain Excellent, care s-a transformat treptat în vocea conștiinței lui și fără de sfatul căruia nu ia nicio decizie..

Caseta film Paper Man
Titlul original: Paper Man
Regia: Kieran Mulroney, Michele Mulroney
Scenariul: Kieran Mulroney, Michele Mulroney
Distributia: Jeff Daniels (Richard Dunn), Lisa Kudrow (Claire Dunn), Ryan Reynolds (Captain Excellent), Emma Stone (Abby), Kieran Culkin (Christopher), Hunter Parrish (Bryce), Arabella Field (Lucy)
Durata: 110 minute
An: 2009
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Omul de hârtie
Atunci când o întâlnește pe Abby, o adolescentă singuratică în vârstă de 17 ani, care are de asemenea un prieten fictiv pe nume Christopher, Richard o angajează ca babysitter pentru a-i fi aproape, deși nu are copii împreună cu soția lui, Claire. Prietenia platonică se consolidează treptat între Abby și Richard în pofida diferenței de vârstă dintre ei, care pare mai degrabă să îi ajute sa își deschidă sufletele, să își împărtășească visurile și spaimele și să privească cu speranță spre viitor.

Omul de hârtie – Paper Man (2009) subtitrat

Server 1
Server 2

About the Author