Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 16th, 2022

Film – Omul din Buick – L’homme a la Buick (1968) Fernandel

Share This
Tags

Omul din Buick

poster L'homme a la Buick (1968)L’homme a la Buick, comedie polițistă, film francez, regia Gilles Grangier.
In rolurile principale: Fernandel, Danielle Darrieux, Jean-Pierre Marielle.

Caseta film L’homme a la Buick (1968)
Titlul original: L’Homme à la Buick
Titlul alternativ: El hombre del Buick / Der Mann mit dem Buick / The Man in the Buick
Regia: Gilles Grangier
Scenariul: Gilles Grangier
Distributia: Fernandel (Armand Favrot, alias « Monsieur Jo »), Danielle Darrieux (Michèle de Layrac), Jean-Pierre Marielle (Serge Guibert, dit « Le marquis », un complice de la bande), Georges Descrières (Lucien Bardier, un complice de la bande), Amarande (Paulette Bardier, la femme de Lucien), Mario David (« La Paluche », un homme de main), Henri Czarniak (« Tonnerre », un homme de main), Christian Barbier (Maxime, un homme de main), Michel Lonsdale (L’inspecteur Farjon de la P.J.), Claude Pieplu (Maître François Dodelin, le notaire), Claire Duhamel (Mme Dodelin, la femme du notaire), Edmond Ardisson (M. Filippi, le douanier à la frontière), Bernard Dhéran (M. de La Motte, l’assureur), Jacques Marin (Un déménageur), Raoul Curet (Le commissaire de Honfleur), Albert Dinan (M. Blancard, le plombier), Laurence Badie (La patronne du “Bar des Artistes”), René Berthier (Le bijoutier), Françoise Delbart (L’accompagnatrice aux sports d’hiver), Joëlle Jacquet (Marie-Louise, la bonne d’Armand), Laure Paillette (Une domestique lors de la soirée), Denise Bailly (Une mère à la mairie)..
Durata: 93 minute
An: 1968
Gen: Comedie

Filmul – Omul din Buick
Armand Favrot, un parizian bogat, tocmai a cumpărat vila Les Martielles de pe Côte de Grâce, în Honfleur, și își pregătește regește dulcea pensionare. În mod regulat, Favrot ia drumul spre Paris la volanul unui Buick Sport Wagon, de unde ridică, în fața primăriei secolului al XIX-lea, un grup de copii săraci pe care îi transportă de bunăvoie în regiunea Geneva, unde aceștia practică sporturi de iarnă.
Dar această generozitate ascunde de fapt activități neplăcute deoarece sub porecla de „Monsieur Jo”, el este un formidabil contrabandist internațional. Ceea ce nu știe este că drăguța Michèle de Layrac, pe care avansurile sale nu par să o lase indiferentă, este și ea căutată activ de poliție.

Click aici pentru toate filmele de Comedie la magazinweb.net

L’homme a la Buick (1968)