Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 23rd, 2019

Film – Omul din Rio – L’homme de Rio (1964) Jean-Paul Belmondo, Françoise Dorléac

poster L'homme de Rio (1964)L’homme de Rio, aventură, coproducție Franța / Italia, regia Philippe de Broca; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Jean-Paul Belmondo, Françoise Dorléac, Jean Servais.
“Daca superficial privit Omul din rio poate parea doar un film deconectant, in realitate, filmul este o parodie inteligenta a filmului politist si de aventuri – o marturie despre cum se poate face cinema de calitate.” – Enzo Natta – 1964.

Caseta film L’homme de Rio
Titlul original: L’homme de Rio
Titlul alternativ: That Man from Rio / El hombre de Río / L’uomo di Rio / Человек из Рио
Regia: Philippe de Broca
Scenariul: Philippe de Broca, Jean-Paul Rappeneau, Ariane Mnouchkine, Daniel Boulanger, Daniel Boulanger
Distributia: Jean-Paul Belmondo (Adrien Dufourquet), Françoise Dorléac (Agnès Villermosa), Jean Servais (the Professor Norbert Catalan), Simone Renant (Lola), Roger Dumas (Lebel, Dufourquet’s buddy), Daniel Ceccaldi (Police inspector), Milton Ribeiro (Tupac), Ubiracy de Oliveira (Sir Winston the shoeshine), Sabu do Brasil, Adolfo Celi (De Castro), Peter Fernandez
Durata: 110 minute
An: 1964
Gen: Actiune/Aventura/Comedie

Filmul – Omul din Rio
Sosit in permisie la Paris, Adrien se duce acasa la logodnica sa, Agnès. Acolo afla ca tutorele logodnicei a fost rapit si de asemeni si ea. Atuci Adrien se lanseaza intr-o urmarire stransa si asa o poate elibera pe Agnès si afla motivele pentru care a fost sechestrata intr-un hotel: ea cunoaste ascunzatoarea celei de-a treia statui maltece gasita in timpul unei expeditii de catre Catalan si De Castro. Numai toate cele trei statui, asezate intr-un anumit fel, pot dezvalui locul comorii Maltecilor. Agnès scoate la iveala statuia, dar ii este furata de indieni, asa ca va trebui sa plece in Brazilia la posesorul uneia dintre statui, De Castro. Bineinteles ca Adrien o insoteste. Pe drum reusesc sa-l elibereze si pe profesorul Catalan, prizonier a doi indieni.

Omul din Rio – L’homme de Rio (1964) subtitrat

Server 1