Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 31st, 2021

Film – Omul din umbră – The Thin Man (1934) William Powell, Myrna Loy

poster The Thin Man (1934)The Thin Man, comedie mister, film american, regia W. S. Van Dyke.
În rolurile principale: William Powell, Myrna Loy, Maureen O’Sullivan.

The Thin Man este un film inspirat dupa un roman de Dashiell Hammet de crima si mister unde, in timpul prohibitiei din New York, dedectivul particular Nick Charles traieste alaturi de sotia sa, Nora.Nick, fiu de imigrant grec, renunta la cariera sa in domeniu pentru iubirea sa si pentru a se insura cu ea. Nora insa face parte din inalta societate a vremii, permitadu-si sa-si iroseasca viata in camere de hotel, imbatandu-se..

Caseta film The Thin Man
Titlul original: The Thin Man
Titlul alternativ: L’uomo ombra / L’introuvable / Тонкий человек / La cena de los acusados
Regia: W. S. Van Dyke
Scenariul: Albert Hackett, Frances Goodrich
Distributia: William Powell (Nick Charles), Myrna Loy (Nora Charles), Maureen O’Sullivan (Dorothy Wynant), Nat Pendleton (Guild), Minna Gombell (Mimi Wynant Jorgenson), Porter Hall (MacCaulay), Henry Wadsworth (Tommy), William Henry (Gilbert Wynant), Harold Huber (Nunheim), Cesar Romero (Chris Jorgenson), Natalie Moorhead (Julia Wolf), Edward Brophy (Morelli), Edward Ellis (Clyde Wynant), Cyril Thornton (Tanner)
Durata: 91 minute
An: 1934
Gen: Comedie/Crima/Mister

Filmul – Omul din umbra – Cina acuzatului
.. Charles este atras, impotriva vointei sale, intr-un caz de crima. In rezolvarea acestuia cei doi vor face cunostinta cu o alta familie ciudata, Wynants, si impreuna cu acestia pe tot parcusul filmului avem parte de replici cat se poate de ciudate, taioase pe care cei doi si le atribuie, amestecat cu mult alcool. Cu toate ca Dashiell nu a scris un sequel cartii sale, in urma acestei ecranizari a fost realizat si un serial tv.

The Thin Man (1934)