Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 15th, 2018

Film – Onoare pătată – Narc (2002) Jason Patric, Ray Liotta

Onoare pătată

poster Narc (2002)Narc, crimă thriller, film american, regia Joe Carnahan.
În rolurile principale: Jason Patric, Ray Liotta, Chi McBride, Busta Rhymes.
Cand o captura de droguri esueaza si cand o femeie insarcinata moare, ofiterul din cadrul brigazii anti-drog Nick Tellis, care lucra sub acoperire, ajunge pe lista suspectilor Politiei din Detroit.
Cu un copil si o sotie care intelege chinul sotului provocat de acest incident, Nick nu este nerabdator sa se intoarca in randul fortelor de ordine, dar nu stie ce altceva ar putea face pentru a se simti implinit..

Caseta film Narc
Titlul original: Narc
Regia: Joe Carnahan
Scenariul: Joe Carnahan
Distributia: Jason Patric (Nick Tellis), Ray Liotta (Henry Oak), Chi McBride (Captain Cheevers), Lloyd Adams (Walter Dandridge), Anne Openshaw (Kathryn Calvess), Stacey Farber (Young Kathryn), Alan van Sprang (Michael Calvess), John Ortiz (Octavio Ruiz), Busta Rhymes (Darnell ‘Big D Love’ Beery), Bishop Brigante (Eugene “Deacon” Sheps)
Durata: 102 minute
An: 2002
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Onoare patata
..La 18 luni dupa ce a fost suspendat, Tellis este adus in fata unei comisii de evaluare si este soliticat sa asiste la rezolvarea unui caz de omucidere: un politist sub acoperire este omorat in timpul unei operatiuni. Daca Tellis reuseste sa rezolve acest caz, acuzatiile ce i-au fost imputate vor fi retrase si va avea dreptul sa profeseze din nou.

Onoare pătată – Narc (2002) subtitrat