Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 27th, 2018

Film – Operațiune în Marea Roșie – Hong hai xing dong – Operation Red Sea (2018) Yi Zhang, Johnny Huang, Hai-Qing

Operațiune în Marea Roșie

poster Operation Red Sea (2018)Hong hai xing dong, acțiune război, film China, regia Dante Lam.
În rolurile principale: Yi Zhang, Johnny Huang, Hai-Qing.
Filmul se bazează în mod liber pe evacuarea a 225 de cetățeni străini și aproape 600 de cetățeni chinezi din portul de sud al Adenului din Yemen la sfârșitul lunii martie în Războiul Civil din 2015.
Filmul a fost prezentat audienței ca un cadou pentru aniversarea a 90 de ani de la înființarea Armatei Poporului Chinez de Eliberare, precum și a celui de-al 19-lea Congres Național al partidului. Se spune că este “primul film naval modern din China”.

Caseta film Hong hai xing dong
Titlul original: 紅海行動
Regia: Dante Lam
Scenariul: Feng Ji
Distributia: Zhang Yi (Yang Rui, team leader),
Huang Jingyu (Gu Shun, replacement sniper), Du Jiang (Xu Hong, deputy team leader, demolitions specialist), Hai Qing (Xia Nan, French-Chinese journalist), Wang Yutian (Zhang Tiande (“Rocky”), squad machinegunner), Jiang Luxia (Tong Li, squad machinegunner and only female member), Yin Fang (Li Dong, spotter), Henry Prince Mak (Zhuang Yu, squad signaller), Guo Jiahao (Lu Chen, squad medic), Huang Fenfen (Deng Mei a Greenville Energy corporation employee and hostage), Michelle Bai (an energy corporation employee and hostage), Zhang Hanyu (Gao Yun, fleet commander), Jacky Cai (a PLA drone pilot)..
Durata: 139 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Drama/Razboi/Thriller

Filmul – Operațiune în Marea Roșie
În timp ce se află la datorie și călătoresc prin apele Mării Roșii, flota de patrulare a navei chinezești primește un apel de primejdie că pirații somalezi se îmbarcă cu o navă de marfă numită Guangdong și pun în pericol pasagerii și marinarii chinezi la bord. Patrula chineză trimite echipajul Jiaolong Assault de 8 persoane, ca unitate avansată, pentru a încerca să încetinească progresul piraților până când vasele navale puternic armate pot ajunge pe scenă.

Operațiune în Marea Roșie – Hong hai xing dong – Operation Red Sea (2018) subtitrat