Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 23rd, 2023

Film – Operațiunea Bottleneck – Operation Bottleneck (1961)

Operațiunea Bottleneck

poster Operation bottleneck (1961)Operation Bottleneck, război, film american, regia Edward L. Cahn.
In rolurile principale: Ron Foster, Miiko Taka, Norman Alden.

Campania din Birmania a fost o serie de bătălii purtate în colonia britanică din Birmania. A făcut parte din teatrul din Asia de Sud-Est al celui de-al Doilea Război Mondial și a implicat în primul rând forțele Aliaților (în principal din Imperiul Britanic și Republica Chineză, cu sprijinul Statelor Unite) împotriva forțelor invadatoare ale Imperiului Japoniei.

Caseta film Operation Bottleneck (1961)
Titlul original: Operation Bottleneck
Regia: Edward L. Cahn
Scenariul: Orville H. Hampton
Distributia: Ron Foster (Lt. Rulan H. Voss), Miiko Taka (Ari), Norman Alden (Cpl. Lester ‘Merc’ Davenport), John Clarke (Sgt. Marty Regan), Ben Wright (Manders), Dale Ishimoto (Matsu), Jane Chang (Atsi), Lemoi Chu (LoLo), Tiko Ling (Tai), Jin Jin Mai (Sawbu), June Kawai (Danube), George Yoshinaga (Koju)..
Durata: 77 minute
An: 1961
Gen: Drama/Razboi

Filmul – Operatiunea Bottleneck
În timpul campaniei din Birmania, un detașament de parașutiști americani este ajutat de un grup de femei locale în misiunea lor împotriva japonezilor.

Șase parașutiști întreprind o misiune extrem de periculoasă împotriva japonezilor. În cele din urmă îi va costa viața, cu excepția unui supraviețuitor „norocos”.

Operation Bottleneck (1961)