Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 25th, 2018

Film – Operaţiunea “Broken Arrow” – Broken Arrow (1996) John Travolta, Christian Slater

Operaţiunea “Broken Arrow”

poster Broken Arrow (1996)Broken Arrow, acțiune thriller, film american, regia John Woo.
În rolurile principale: John Travolta, Christian Slater, Samantha Mathis, Delroy Lindo.
Deakins si Hale sunt doi piloti militari care au ca misiune testarea bombardierului B-3. Desi este o misiune de rutina, totul trebuie sa se desfasoare fara incidente. Un act de tradare, insa, va pune in pericol viata a milioane de oameni.
Pe un ring de box, doi luptatori se bat pentru suprematie. Vic Deakins, cel mai in varsta si mai experimentat, detine controlul, dandu-i prietenului si protejatului sau Riley Hale o impresionanta, desi destul de dureroasa, lectie de box. Dar in afara ringului, cei doi sunt colegi in Armata si trebuie sa plece intr-o misiune secreta, aceea de a testa un nou
proiect militar: bombardierul B-3. Nimic neobisnuit, numai ca incarcatura lor consta in doua focoase nucleare..

Caseta film Broken Arrow
Titlul original: Broken Arrow
Regia: John Woo
Scenariul: Graham Yost
Distributia: John Travolta (Major Vick Deakins), Christian Slater (Captain Riley Hale), Samantha Mathis (Terry Carmichael), Delroy Lindo (Colonel Max Wilkins), Frank Whaley (Giles Prentice), Bob Gunton (Pritchett), Howie Long (Sergeant Kelly), Casey Biggs (Novacek), Shaun Toub (Max), Vyto Ruginis (Johnson), Vondie Curtis-Hall (Master Sergeant Sam Rhodes), Kurtwood Smith (Secretary of Defense Baird), Carmen Argenziano (Brigadier General Boone)..
Durata: 108 minute
An: 1996
Gen: Actiune/Aventura/Thriller

Filmul – Operaţiunea “Broken Arrow”
..Totul trebuie sa se desfasoare fara nici un incident, dar o tradare socanta va pune in pericol viata a milioane de oameni. Intr-o clipa, cei doi fosti prieteni pornesc intr-o lupta cu timpul si unul impotriva celuilalt, purtand pe umeri greutatea sortii unui intreg oras. In aer si pe pamant, in avioane sau
pe trenuri, dorinta lor este aceea de a recupera o arma nucleara.

Operaţiunea “Broken Arrow” – Broken Arrow (1996) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3