Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 6th, 2018

Film – Oportunități – Career Opportunities (1991) Frank Whaley, Jennifer Connelly

Oportunități

poster Career Opportunities (1991)Career Opportunities aka One Wild Night, comedie romantică, film american, regia Bryan Gordon.
În rolurile principale: Frank Whaley, Jennifer Connelly, Dermot Mulroney.
Accepta slujba pe care nu o vrea nimeni si se alege cu fata pe care toata lumea o vrea!
Aparent nu au nimic in comun: el, Jim, este mincinosul si pierde-vara al orasului, care de nevoie alege slujba de om bun la toate intr-un magazin. Ea, Josie, este fiica celui mai bogat om de afaceri din oras. Este bogata, frumoasa, dezorientata si nemultumita de viata pe care o duce in propria casa. Josie (Jennifer Connelly) hotaraste astfel sa plece cat mai departe. Aceasta decizie care ii va schimba viata o va lua dupa ce adoarme in cabina de proba a unui magazin si ramane, peste noapte, incuiata acolo!..

Caseta film Career Opportunities
Titlul original: Career Opportunities
Titlul alternativ: Destinos opuestos / Tutto può accadere / Une place à prendre / Возможности карьеры
Regia: Bryan Gordon
Scenariul: John Hughes
Distributia: Frank Whaley (Jim Dodge), Jennifer Connelly (Josie McClellan), Dermot Mulroney (Nestor Pyle), Kieran Mulroney (Gil Kinney), John M. Jackson (Bud Dodge), Jenny O’Hara (Dotty Dodge), Noble Willingham (Roger Roy McClellan), Barry Corbin (Officer Don), Wilbur Fitzgerald (Bob Bosenbeck), William Forsythe (the Store Custodian), John Candy (C.D. Marsh, the manager of the Target store)
Durata: 83 minute
An: 1991
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Oportunități
..Din fericire pentru ea, nu este singura, ci cu pierde-vara Jim, care se dovedeste a fi plin de compasiune fata de situatia in care se afla fata. Cei doi hotarasc sa plece impreuna la Los Angeles, iar pana la ziua intre ei se infiripa o frumoasa si neasteptata idila. Intrerupta brutal insa de patrunderea violenta a unor infractori in magazin.

Oportunități – Career Opportunities (1991) subtitrat