Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Dec 10th, 2021

Film – Orasul întunecat – Dark City (1950) Charlton Heston

poster Dark City (1950)Dark City, mister, film noir, film american, regia William Dieterle.
În rolurile principale: Charlton Heston, Lizabeth Scott, Viveca Lindfors, Dean Jagger.

Caseta film Dark City
Titlul original: Dark City
Regia: William Dieterle
Scenariul: John Meredyth Lucas, Larry Marcus
Distributia: Charlton Heston (Danny Haley / Richard Branton), Lizabeth Scott (Fran Garland), Viveca Lindfors (Victoria Winant), Dean Jagger (Capt. Garvey), Don DeFore (Arthur Winant), Jack Webb (Augie), Ed Begley (Barney), Harry Morgan (Soldier), Walter Sande (Swede), Mark Keuning (Billy Winant), Mike Mazurki (Sidney Winant)
Durata: 98 minute
An: 1950
Gen: Crima/Drama/Mister/Romantic

Filmul – Orasul intunecat
Danny Haley este proprietarul unei locații ilegale de jocuri de noroc unde poliția face raiduri, deși îi plătește pe polițiști pentru protecție. Danny își petrece timpul într-o cafenea unde o ascultă pe cântăreața Fran Garlan. Fran este îndrăgostită de Danny, dar Danny îi spune că nu se poate angaja într-o relație și că ea este doar o iubită.

Mai târziu, în acea seară, la cafenea, Danny îl întâlnește pe omul de afaceri și veteran de aviație Arthur Winant, care se află în oraș pentru a cumpăra niște echipamente pentru un club sportiv. Când Danny observă un cec de 5.000 de dolari în portofelul lui Winant, el îl invită să joace poker la localul său închis cu prietenii lui, Soldier, Barney și Augie.

Click aici pentru toate filmele de gen mister la magazinweb.net

Dark City (1950)