Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 22nd, 2020

Film – Orașul uitat de Crăciun – The Town Christmas Forgot (2010)

Share This
Tags

poster The Town Christmas Forgot (2010)The Town Christmas Forgot, comedie, film Canada, regia John Bradshaw.
În rolurile principale: Lauren Holly, Rick Roberts, Azer Greco.

Caseta film The Town Christmas Forgot
Titlul original: The Town Christmas Forgot
Regia: John Bradshaw
Scenariul: Jim Makichuk
Distributia: Lauren Holly (Annie Benson), Rick Roberts (Charles Benson), Azer Greco (Nolan Benson), Torri Webster (Trish Benson), Stephanie Belding (Samantha Bee), Joe Pingue (Jeremiah Bee), Phillip Jarrett (Coleman Burkins), Dennis O’Connor (Donovan), Julian Kennedy (Teddy), Catriona Ferguson (Dancer), Deborah Overes (Dancer), Lesley Ballantyne (Dancer), Trish Adams (Dancer)
Durata: 84 minute
An: 2010
Gen: Comedie

Filmul – Orasul uitat de Craciun
În drum spre o stațiune de lux pentru sărbătorile de Crăciun, mașina bancherului Charles Benson se strică, așa că familia sa se blochează în Nowhere, Colorado, un oraș somnoros care pare să moară de la închiderea minei. Fiul Nolan se împrietenește cu fostul negustor de jucării vechi, un morocănos și îl convinge să devină Moș Crăciun perfect în concursul de Crăciun pe care mama lui a ajutat să se organizeze în ciuda primarului descurajat. Charles se blochează în mină cu mecanicul, cu care se împrietenește și ajunge să fie adevăratul binefăcător de Crăciun.

The Town Christmas Forgot (2010)