Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Nov 8th, 2019

Film – Păcătoasa – Easy A (2010) Amanda Bynes, Cam Gigandet

poster Easy A (2010)Easy A, comedie, film american, regia Will Gluck.
În rolurile principale: Amanda Bynes, Cam Gigandet, Emma Stone.
Ce trebuie să facă o fată obișnuită, când cea mai bună prietenă a ei, Rhiannon (ALY MICHALKA), care e extrem de curioasă, vrea să afle toate veștile și detaliile despre week-end-ul petrecut de Olive, iar ea n-ar avea ce să-i spună pentru că totul a fost plictisitor și n-ar avea cu ce să se laude? N-ar putea Olive, care e deocamdată o anonimă și o mediocră, să trântească o minciună nevinovată, care să-i aducă în schimb magia râvnită de orice adolescent: popularitatea?..

Caseta film Easy A
Titlul original: Easy A
Regia: Will Gluck
Scenariul: Bert V. Royal
Distributia: Emma Stone (Olive Penderghast), Juliette Goglia (young Olive), Penn Badgley (“Woodchuck” Todd), Braeden Lemasters (young Todd), Amanda Bynes (Marianne Bryant), Dan Byrd (Brandon), Aly Michalka (Rhiannon Abernathy), Thomas Haden Church (Mr. Griffith), Lisa Kudrow (Mrs. Griffith), Patricia Clarkson (Rosemary Penderghast), Stanley Tucci (Dill Penderghast)..
Durata: 92 minute
An: 2010
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Păcătoasa
Unele vești însă nu pot rămâne secrete, mai ales dacă Marianne (AMANDA BYNES), un fel de „radio-șanț” al școlii Ojai High School, trage cu urechea la ceea ce spune Olive. În curând, zvonurile exagerate despre promiscuitatea lui Olive se întind în toată școala.
În câteva minute, elevii se aruncă pe Twitter, și pe Facebook ca să comenteze așa zisele indiscreții ale lui Olive. Deși nu este genul de notorietate pe care și l-ar fi dorit, Olive decide să nu nege zvonurile, pentru că acum a ajuns în sfârșit în centrul atenției..

Păcătoasa – Easy A (2010)

Server 1 Server 2 Server 3