Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 1st, 2018

Film – Palmetto – Palmetto (1998)

Palmetto

poster Palmetto (1998)Palmetto, neo-noir, film american, regia Volker Schlondorff.
În rolurile principale: Woody Harrelson, Elisabeth Shue, Gina Gershon.

Caseta film Palmetto
Titlul original: Palmetto
Regia: Volker Schlondorff
Scenariul: James Hadley Chase, E. Max Frye
Distributia: Woody Harrelson (Harry Barber), Elisabeth Shue (Mrs. Donnelly / Rhea Malroux), Gina Gershon (Nina), Rolf Hoppe (Felix Malroux), Michael Rapaport (Donnely), Jada Pinkett Smith (Annette Williams), Chloe Sevigny (Odette), Tom Wright (John Renick), Marc Macaulay (Miles Meadows), Joe Hickey (Lawyer), Ralph Wilcox (Judge), Peter Paul DeLeo (Bartender), Richard Booker (Billy Holden)
Durata: 114 minute
An: 1998
Gen: Crima/Drama/Mister/Romatic/Thriller

Filmul – Palmetto
Ziaristul Harry Barber (Woody Harrelson) simte gustul libertatii dupa doi ani amari de inchisoare pe care a fost obligat sa-i faca din cauza ambitiei sale de a spune adevarul. El a incercat sa dezvaluie o serie de afaceri murdare si a platit in ani de inchisoare deloc confortabila. El se intoarce in Palmetto unde va trai niste momente de dulce libertate presarate cu otrava rautatii, a minciunii si a ilegalitatii care domneste in vietile celor cu care se intalneste. Initial, el primeste pe langa libertatea mult dorita si atitudinea ideala din parte iubitei sale, Nina (Gina Gershon), care il invita din nou cu dorinta in patul ei, de parca cei 2 ani de inchisoare ar fi fost 2 zile.

Palmetto – Palmetto (1998) subtitrat