Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 10th, 2018

Film – Pământul ars – Scorched Earth (2018)

Share This
Tags

Pământul ars

poster Scorched Earth (2018)Scorched Earth, acțiune SF, coproducție canadiano-americană, regia Peter Howitt.
În rolurile principale: Gina Carano, Ryan Robbins, Stephanie Bennett.

Caseta film Scorched Earth
Titlul original: Scorched Earth
Regia: Peter Howitt
Scenariul: Kevin Leeson, Bobby Mort
Distributia: Gina Carano (Gage), John Hannah (Doc), Stephanie Bennett (Melena), Alisha Newton (Beatrice), Patrick Gilmore (Sheriff Grubbs), Ryan Robbins (Thomas Jackson), Luvia Petersen (Chavo), Sarah Troyer (Young Gage), Patrick Sabongui (Womack), Dean S. Jagger (Lear), Kailey Spear (Kitty)..
Durata: 96 minute
An: 2018
Gen: Actiune/SF

Filmul – Pământul ars
E trecut de mijlocul secolului 21, într-o lume apocaliptică. Apa și aerul sunt otrăvite, și singurele monede de schimb în această lume, sunt pastilele pentru purificarea apei, și praful de argint, necesar în măștile de respirat, pentru a filtra aerul. În această lume, Atticus Gage este un vânător de recompense, ce încearcă să-i prindă pe răufăcători și să încaseze recompensa pusă pe capul lor, tradusă în pastile și praf de argint. Dar Gage vrea să pună mâna pe cel mai notoriu infractor, Tom Jackson, cel care a construit orașul Deffiance, în care Autoritatea nou instalată nu are nicio putere, și vânătorii de recompense nu sunt bineveniți.

Pământul ars – Scorched Earth (2018) subtitrat