Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 3rd, 2023

Film – Panică la Hollywood – What Just Happened (2008) Robert De Niro, John Turturro

Panică la Hollywood

poster What Just Happened (2008)What Just Happened, satiră, comedie, film american aparut in 2008, regia Barry Levinson.
In rolurile principale: Robert De Niro, John Turturro, Stanley Tucci.
Filme de comedie cu Robert De Niro.

Caseta film What Just Happened
Titlul original: What Just Happened
Regia: Barry Levinson
Scenariul: Art Linson
Distributia: Robert De Niro (Ben), Sean Penn (el însuși), Catherine Keener (Lou Tarnow), Bruce Willis (el însuși), John Turturro (Dick Bell), Michael Wincott (Jeremy Brunell), Robin Wright (Kelly), Stanley Tucci (Scott Solomon), Kristen Stewart (Zoe), Christopher Evan Welch
Durata: 104 minute
An: 2008
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Panica la Hollywood
În tinerețe au fost patru gangsteri de temut. La bătrânețe, sunt cârcotași nesuferiți, dar de fapt nu doresc decât să trăiască liniștiți. Unul dintre ei – Bobby – își caută fiica, pe care nu a mai văzut-o de când era copil. Pentru a-și păstra locuința în care stau, cei patru înscenează o crimă în stil mafiot, dar cacealmaua trezește dorința de răzbunare a unui traficant de droguri. Urmăriți de acesta, cei patru, amintindu-și de tinerețe, vor demonstra că știu să lupte. În ajutor le va veni și o agentă a poliției, nimeni alta decât fiica lui Bobby.

Extras:
Tu eşti doar un producător. Eşti maioneza dintr-un sandviş stricat.
– – – – – –
Bună seara, Franţa! Unde libertatea e preţuită. Unde individualitatea e apreciată. Lucrul la acest film a fost ca o lovitură în testicule, sau ca o durere de burtă..
Aşadar, acelora dintre voi care vor fi mişcaţi de acest film, vă sunt recunoscător.
Iar cei care nu vor fi mişcaţi, lipitorile netalentate de la Hollywood, care încearcă să-şi impună voinţa cu forţa, mă pot pupa în fund şi să mi-o..
Mulţumesc.

Panică la Hollywood – What Just Happened (2008)