Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 5th, 2019

Film – Parada de Paște – Easter Parade (1948) Judy Garland, Fred Astaire

poster Easter Parade (1948)Easter Parade, muzical, film american, regia Charles Walters; Un premiu Oscar.
În rolurile principale: Judy Garland, Fred Astaire, Peter Lawford.
Filmul conține unele dintre cele mai cunoscute cântece ale lui Astaire și Garland cum ar fi “Easter Parade”, “Steppin’ Out with My Baby” sau “We’re a Couple of Swells”.
Este filmul cu cel mai mare succes din punct de vedere financiar pentru Garland și Astaire, precum și filmul muzical cu cele mai mari încasări ale anului..

Caseta film Easter Parade
Titlul original: Easter Parade
Regia: Charles Walters
Scenariul: Sidney Sheldon, Frances Goodrich, Albert Hackett
Distributia: Judy Garland (Hannah Brown), Fred Astaire (Don Hewes), Peter Lawford (Jonathan Harrow III), Ann Miller (Nadine Hale), Jeni Le Gon (Essie, Nadine’s maid), Jules Munshin (François, the maitre d’), Clinton Sundberg (Mike the bartender), Jimmy Bates (the boy in the toy shop)
Durata: 108 minute
An: 1948
Gen: Muzical/Romantic

Premiile filmului Easter Parade (1948)
Premii Oscar 1949: Cea mai buna coloana sonora (muzical).

Filmul – Parada de Paște
În 1912, vedeta de pe Broadway Don Hewes (Fred Astaire) cumpără cadouri de Paști pentru iubita sa, începând cu o pălărie și câteva flori (“Happy Easter”). Acesta intră într-un magazin de jucării de unde cumpără un iepure de Paști, după ce convinge un băiat să renunțe la acesta și să cumpere un set de tobe în schimb (“Drum Crazy”). Hewes duce aceste daruri partenerei sale de dans, Nadine Hale (Ann Miller), care îi dezvăluie că a primit o ofertă pentru un spectacol și că va ajunge astfel o vedetă solo. Don încearcă s-o facă să se răzgândească (“It Only Happens When I Dance With You”), până când cel mai bun prieten al lui Don, Johnny (Peter Lawford), apare. Nadine îi spune lui Don că ei nu mai formează cu adevărat o echipă și devine evident că Nadine este atrasă de Johnny.

Parada de Paște – Easter Parade (1948) subtitrat

Server 1
Server 2