Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 24th, 2019

Film – Paradisul din Hawaii – Paradise Hawaiian Style (1966) Elvis Presley

poster Paradise Hawaiian Style (1966)Paradise, Hawaiian Style, comedie muzicală, film american, regia Michael D. Moore.
În rolurile principale: Elvis Presley, Suzanna Leigh, James Shigeta.
Rick Richards, pilot la o companie aeriana, este concediat. Din acest motiv se vede oarecum nevoit sa se intoarca acasa, in insoritul Hawaii. Aici, impreuna cu prietenul si partenerul sau Danny, pune bazele unei noi afaceri, ca pilot de elicopter..

Caseta film Paradise Hawaiian Style
Titlul original: Paradise, Hawaiian Style
Regia: Michael D. Moore
Scenariul: Allan Weiss, Anthony Lawrence
Distributia: Elvis Presley (Rick Richards), Suzanna Leigh (Judy “Friday” Hudson), James Shigeta (Danny Kohana), Jan Shepard (Betty Kohana), Philip Ahn (Moki Kaimana), Donna Butterworth (Jan Kohana), Marianna Hill (Lani Kaimana), Irene Tsu (Pua), Linda Wong (Lehua Kawena), Julie Parrish (Joanna)
Durata: 91 minute
An: 1966
Gen: Comedie/Muzical

Filmul – Paradisul din Hawaii
..Problema este insa ca Ricky are un stil cam neglijent ca pilot, dupa cum, la fel de neglijent se arata si in relatia cu atractiile feminine ale zonei. Afacerea este in pericoliar partenerul Danny ar putea sa isi piarda chiar casa. Mai mult, autoritatile ii suspenda permisul de zbor lui Rick iar Danny pare sa aiba serioase probleme in urma unei curse. Astfel, Rick este nevoit sa isi riste pielea si sa piloteze din nou pentru a-si ajuta prietenul.

Paradisul din Hawaii – Paradise Hawaiian Style (1966)

Server 1
Server 2

About the Author