Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 24th, 2018

Film – Paranoia – Unsane (2018) Steven Soderbergh

Paranoia

poster Unsane (2018)Unsane, thriller psihologic, film american, regia Steven Soderbergh.
În rolurile principale: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah.

Caseta film Unsane
Titlul original: Unsane
Titlul alternativ: Perturbada / Paranoïa / Dérangée / Не в себе
Regia: Steven Soderbergh
Scenariul: Jonathan Bernstein, James Greer
Distributia: Claire Foy (Sawyer Valentini), Joshua Leonard (David Strine), Jay Pharoah (Nate Hoffman), Juno Temple (Violet), Aimee Mullins (Ashley Brighterhouse), Amy Irving (Angela Valentini), Polly McKie (Nurse Boles), Zach Cherry (Denis), Sarah Stiles (Jill), Matt Damon (Detective Ferguson), Raúl Castillo (Jacob), Mike Mihm (Steve), Colin Woodell (Mark)
Durata: 98 minute
An: 2018
Gen: Horror/Thriller

Filmul – Paranoia
Povestea unei tinere femei care este persecutată de un hărțuitor și închisă împotriva voinței sale într-o instituție psihiatrică unde trebuie să se confrunte cu cea mai mare frică a sa. Dar, este această frică reală sau este produsul unor iluzii? Un hărțuitor digital pare să dețină toată puterea. Deși a facut tot ce este posibil pentru a scăpa de hărțuitorul ei, femeia nu se simte în siguranță, fiind într-o stare permanentă de alertă și teamă. În timp ce afirmă în continuare că un bărbat o urmărește și hărțuiește, ea este văzută ca fiind delirantă, iar încercările ei de a implica forțele de ordine conduc într-un fel la închiderea acesteia într-o instituție de boli psihice.

Paranoia – Unsane (2018) subtitrat