Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 19th, 2023

Film – Parteneri neobișnuiți – Cradle 2 the Grave (2003) Jet Li, DMX

poster Cradle 2 the Grave (2003)Cradle 2 the Grave, acțiune, film american, regia Andrzej Bartkowiak.
În rolurile principale: Jet Li, DMX, Mark Dacascos.
Inarmat cu o combinatie perfecta de charisma, atitudine si experienta in artele martiale, Tony Fait (DMX) navigheaza printre pericolele peisajului urban cu o precizie pasionata avand grija de afaceri, de fiorosul si loialul sau echipaj de profesionisti (ANTHONY ANDERSON, GABRIELLE UNION si DRAG-ON) cu un devotament intrecut doar de dragostea pentru fiica sa cea mica, Vanessa (PAIGE HURD)..

Caseta film Cradle 2 the Grave
Titlul original: Cradle 2 the Grave
Regia: Andrzej Bartkowiak
Scenariul: John O’Brien, Channing Gibson
Distributia: Jet Li (Su), DMX (Anthony Fait), Gabrielle Union (Daria), Mark Dacascos (Ling), Kelly Hu (Sona), Drag-On (Miles), Anthony Anderson (Tommy), Tom Arnold (Archie), Paige Hurd (Vanessa Fait), Paolo Seganti (Christophe), Michael Jace (Odion), Chi McBride (“Jump” Chambers), Lester Speight (Chamber’s Club Doorman)..
Durata: 101 minute
An: 2003
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Parteneri neobișnuiți
..Dupa ce a scos la capat o operatiune complexa in care era vorba de trafic cu diamante negre, Fait ajunge sa fie la fel de important ca Jet Li, un agent guvernamental taiwanez, care a urmarit drumul diamantelor negre prin intreaga lume.
Dar se pare ca Su nu urmareste numai diamantele furate ci si pe fostul sau partener Ling (MARK DACASCOS), care-i rapeste fata lui Fait in incercarea de a o elibera in schimbul diamantelor negre furate.
Cand se raspandeste vestea ca Fait ascunde pietrele la Archie (TOM ARNOLD), diamantele ajung rapid in mainile unui puternic lord al crimei (CHI McBRIDE).

Parteneri neobișnuiți – Cradle 2 the Grave (2003) subtitrat