Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 28th, 2019

Film – Pas în doi (1985) Claudiu Bleonţ, Ecaterina Nazare

poster Pas în doi (1985)Pas in doi, dramă, film românesc, regia Dan Pița.
În rolurile principale: Claudiu Bleonţ, Ecaterina Nazare, Petre Nicolae.
Un oraș cu parc, cu pod, cu străzi. O uzină. Un bloc de nefamiliști. O noapte la discotecă. Doi prieteni, mai apropiați ca frații, care muncesc împreună, stau în aceeași cameră, cântă împreună. Unul – delicat, inimă largă, generos și timid, celalalt – cu o carismă specială, irezistibil, diferit de alții. Primul se îndrăgostește fără speranță de o femeie care își crește singură copilul..

Caseta film Pas in doi
Titlul original: Pas în doi
Regia: Dan Pița
Scenariul: Dan Pița, George Busecan
Imaginea: Marian Stanciu
Montajul: Cristina Ionescu
Distributia: Adrian Titieni, Anda Onesa, Claudiu Bleonţ, Tudorel Filimon, Valentin Popescu, Petre Nicolae, Claudiu Istodor, Mircea Andreescu, Cătălina Murgea, Virgil Andriescu, Ecaterina Nazare, Camelia Maxim, Iulia Boros, Corneliu Revent, Aurora Leonte, Lucreția Maier
Durata: 97 minute
An: 1985
Gen: Drama

Filmul – Pas în doi
..Celălalt pare să se îndrăgostească de o tânără frumoasă, până când se îndrăgostește de iubita prietenului, iar aceasta îi răspunde cu aceeași dragoste. El continuă să le iubească pe amândouă, pentru că în fiecare vede altceva.

Pas în doi (1985)

Server 1 Server 2

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.