Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 22nd, 2019

Film – Pasărea de noapte – The Early Bird (1965) Norman Wisdom

Share This
Tags

poster The Early Bird (1965)The Early Bird, comedie, film Marea Britanie, regia Robert Asher.
În rolurile principale: Norman Wisdom, Edward Chapman, Jerry Desmonde.
Probleme cu trezitul de dimineata pentru plecat la slujba…este cuvantul de ordine pentru Pitkin, in acest episod laptar angajat la Grimsdale’s Dairy. De aici numai probleme, printre care si o scara care macar la trezirea din somn ar fi bine sa dispara pentru o vreme..

Caseta film The Early Bird
Titlul original: The Early Bird
Regia: Robert Asher
Scenariul: Jack Davies, Norman Wisdom
Distributia: Norman Wisdom (Norman Pitkin), Edward Chapman (Mr Thomas Grimsdale), Jerry Desmonde (Mr Walter Hunter), Paddie O’Neil (Mrs Gladwys Hoskins), Bryan Pringle (Austin), Richard Vernon (Sir Roger Wedgewood), John Le Mesurier (Colonel Foster), Peter Jeffrey (Fire Chief), Penny Morrell (Miss Curry), Marjie Lawrence (Woman in negligee)..
Durata: 98 minute
An: 1965
Gen: Comedie

Filmul – Pasarea de noapte
..Printre altele Pitkin ne prezinta modul sau original de a pregati cafeaua cu lapte de dimineata si modul de a-i servi cafeaua la pat d-lui Grimsdale. Dupa servirea cafelei-problema Mr. Grimsdale ajunge in bucatarie unde se confrunta cu o noua problema, de data aceasta una exploziva!

Pasărea de noapte – The Early Bird (1965) subtitrat

Server 1
Server 2