Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 24th, 2018

Film – Pasărea pe sârmă – Bird on a Wire (1990) Goldie Hawn, Mel Gibson

Pasărea pe sârmă

poster Bird on a Wire (1990)Bird on a Wire, acțiune comedie, film american, regia John Badham.
În rolurile principale: Mel Gibson, Goldie Hawn, David Carradine.
Marianne (Goldie Hawn) se intilneste din intimplare la o benzinarie cu fostul ei logodnic, Rick Jarmin, (Mel Gibson) si descopera cu uimire ca acesta nu o mai recunoaste.

Caseta film Bird on a Wire
Titlul original: Bird on a Wire
Titlul alternativ: Dos pájaros a tiro / Comme un oiseau sur la branche / Due nel mirino / Tiro al blanco / Птичка на проводе
Regia: John Badham
Scenariul: Louis Venosta, David Seltzer
Distributia: Mel Gibson (Richard “Rick” Jarmin), Goldie Hawn (Marianne Graves), David Carradine (Eugene Sorenson), Bill Duke (Albert “Diggs” Diggins), Stephen Tobolowsky (Joe Weyburn), Joan Severance (Rachel Varney), Jeff Corey (Lou Baird)..
Durata: 110 minute
An: 1990
Gen: Actiune/Comedie

Filmul – Pasărea pe sârmă
Rick, un fost agent FBI, a fost supus unui program guvernamental de protectie a martorilor prin care i s-a schimbat identitatea si, implicit, memoria, dupa ce a depus marturie impotriva unui influent traficant de droguri. Pentru ca incearca sa afle ce s-a intimplat cu fostul ei logodnic, Marianne este si ea urmarita de traficantii de droguri care vor sa-si razbune capetenia.

Pasărea pe sârmă – Bird on a Wire (1990) subtitrat