Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 20th, 2023

Film – Pasarea vopsita – The Painted Bird (2019)

poster The Painted Bird (2019)Nabarvené ptáče (The Painted Bird), dramă război, film Cehia, regia Václav Marhoul.
În rolurile principale: Petr Kotlár, Nina Sunevic, Alla Sokolova.
Într-o zonă neidentificată din Europa de Est sfâșiată de război, un tânăr este trimis de părinți să trăiască în siguranță cu mătușa sa. Dar ea moare pe neașteptate, așa că pornește într-o călătorie pentru a se întoarce acasă. .

Caseta film Nabarvené ptáče
Titlul original: Nabarvené ptáče
Regia: Václav Marhoul
Scenariul: Nabarvené ptáče
Distributia: Petr Kotlár (Joska), Nina Šunevič (Marta), Ala Sakalova (Olga), Udo Kier (Miller), Michaela Doležalová (Miller’s Wife), Stellan Skarsgård (Hans), Harvey Keitel (Priest), Julian Sands (Garbos), Júlia Vidrnáková (Labina), Lech Dyblik (Lekh), Aleksei Kravchenko (Gavrila), Barry Pepper (Mitka), Petr Vaněk (Nikodém), Radim Fiala (Cossack),
Jitka Čvančarová (Ludmila), Alexander Leopold Schank (SS Officer)..
Durata: 169 minute
An: 2019
Gen: Drama/Razboi

Filmul – Pasarea vopsita
..Se plimbă singur într-o lume sălbatică și ostilă, în care se aplică numai reguli locale, prejudecăți și superstiții. Lupta sa pentru supraviețuirea practic fizică după război se transformă într-o bătălie de alt tip. O bătălie pe care nici măcar nu o realizează, o luptă cu sine, o luptă pentru sufletul său, pentru viitorul său.
(abuz de putere, supravietuire, existentialism, intoleranta, nazisti, crime, viol)

Pasarea vopsita – The Painted Bird (2019)