Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 9th, 2018

Film – Pasiuni trecătoare – Summer Catch (2001) Freddie Prinze, Jr., Jessica Biel

Pasiuni trecătoare

poster Summer Catch (2001)Summer Catch, comedie romantică, film american, regia Mike Tollin.
În rolurile principale: Freddie Prinze, Jr., Jessica Biel, Fred Ward.
Această vară poate fi cea mai importantă pentru Ryann Dunne, un tânăr care aspiră să devină jucător în Liga Profesionistă de Baseball. În fiecare vară cei mai buni jucători de baseball din echipele școlare se adună la Cape Cod, pentru a se antrena ziua și a se distra noaptea.

Caseta film Summer Catch
Titlul original: Summer Catch
Regia: Mike Tollin
Scenariul: Kevin Falls, John Gatins
Distributia: Freddie Prinze, Jr., Jessica Biel, Fred Ward, Jason Gedrick, Brittany Murphy, Gabriel Mann, Bruce Davison, Marc Blucas, Matthew Lillard, Brian Dennehy
Durata: 108 minute
An: 2001
Gen: Comedie/romantic

Filmul – Pasiuni trecătoare
Ryann este foarte apreciat ca jucător, dar în Cape Cod apar tentații care îl vor distrage de la antrenamente. Tentația se numește Tenley și este o tânără frumoasă și bogată, care își petrece vacanța de vară cu părinții în Cape Cod.
Odată cu tentațiile apar și divergențele. Cu prietenii, dar și cu colegii de echipă. În plus, rivalitatea lui Ryann cu cel mai bun coleg de echipă atinge apogeul. Ryann trebuie să facă față jocului dragostei, sportului, rivalităților și celorlalte complicații.

Pasiuni trecătoare – Summer Catch (2001) subtitrat