Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 3rd, 2018

Film – Patagonia (2010) Matthew Rhys, Nia Roberts, Duffy

Patagonia

poster Patagonia (2010)Patagonia, aventură dramă, coproducție Marea Britanie – Argentina, regia Marc Evans.
În rolurile principale: Matthew Rhys, Nia Roberts, Duffy.

Caseta film Patagonia
Titlul original: Patagonia
Regia: Marc Evans
Scenariul: Laurence Coriat, Marc Evans
Distributia: Matthew Gravelle (Rhys), Nia Roberts (Gwen), Matthew Rhys (Mateo), Marta Lubos (Cerys), Nahuel Pérez Biscayart (Alejandro), Duffy (Sissy), Marco Antonio Caponi (Diego), Rhys Parry Jones (Martín), Gabriela Ferrero (Eleonara), Marcin Kwaśny (Marc), Radosław Kaim (Kris)
Durata: 119 minute
An: 2010
Gen: Aventura/Drama

Filmul – Patagonia
Patagonia este un film despre viața unor personaje diferite din Țara Galilor și Argentina.
Filmul expune două narațiuni paralele care se interconectează printr-o anomalie a istoriei.
Pe de o parte este vorba de povestea unui cuplu de vorbitori de limba galeză, care își trăiesc viața în Cardiff, Gwen, angajată ca interpret la un centru cultural local și Rhys de profesie fotograf. Imposibilitatea de a avea un copil face ca viața de familie a celor doi să fie supusă unor tensiuni distructive. În speranța de a revigora relația lor,cei doi decid să călătorească împreună în sudul Argentina, unde Rhys a fost angajat pentru a fotografia capelele istorice galeze, o destinație pentru imigranții din Tara Galilor în secolulal XIX-lea și începutul secolului XX.
De cealaltă parte este povestea călătoriei unei femei galeze mai în vârstă, Cerys, din Argentina în Țara Galilor, în încercarea ei de a regăsi ferma unde mama sa a trăit înainte de a imigra în Patagonia în anii ’20.

Patagonia (2010) subtitrat