Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 8th, 2019

Film – Patima – Dangerous (1935) Franchot Tone, Bette Davis / Premiat Oscar

Share This
Tags

poster Dangerous (1935)Dangerous, dramă, film american, regia Alfred E. Green; Un premiu Oscar.
În rolurile principale: Bette Davis, Franchot Tone, Margaret Lindsay.
Don Bellows, un arhitect de succes la New York, este logodit cu frumoasa Gail Armitage cand o intalneste pe Joyce Heath, care era odata una dintre cele mai de succes actrite pe Broadway. Don se simte foarte indatorat actritei pentru interpretarea ei in rolul Julietei, care l-a inspirat sa devina arhitect..

Caseta film Dangerous
Titlul original: Dangerous
Regia: Alfred E. Green
Scenariul: Laird Doyle
Distributia: Bette Davis (Joyce Heath), Franchot Tone (Don Bellows), Margaret Lindsay (Gail Armitage), Alison Skipworth (Mrs. Williams), John Eldredge (Gordon Heath), Dick Foran (Teddy), Walter Walker (Roger Farnsworth), Richard Carle (Pitt Hanley), George Irving (Charles Melton), Pierre Watkin (George Sheffield), Douglas Wood (Elmont), William B. Davidson (Reed Walsh)
Durata: 79 minute
An: 1935
Gen: Drama

Premiile filmului Dangerous (1935)
Premii Oscar 1936: Cea mai buna actrita in rol principal – Bette Davis.

Filmul – Patima
..Incercand sa o ajute sa se reabiliteze, Don se indragosteste de actrita. Joyce, convinsa ca distruge tot ceea ce atinge, il avertizeaza ca este o piaza-rea. Determinat sa o salveze, Don se desparte de logodnica sa si isi risca intreaga avere sa o ajute pe Joyce sa-si recapete faima si succesul de altadata. Inainte de noaptea spectacolului, el o cere pe Joyce in casatorie, dar aceasta nu poate accepta pentru ca este deja casatorita cu un alt barbat.

Patima – Dangerous (1935) subtitrat

Server 1
Server 2