Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 6th, 2018

Film – Patimile lui Hristos – The Passion of the Christ (2004) [HD]

Share This
Tags

Patimile lui Hristos

poster The Passion of the Christ (2004)The Passion of the Christ este un film regizat si finantat de Mel Gibson, avandu-i in rolurile principale pe Maia Morgenstern, Monica Bellucci si James Caviezel.

Ecce homo (Iată Omul): exclamatia admirativă atribuită în Evanghelia lui Ioan (19,5) procuratorului roman Pilat din Pont, în momentul în care acesta ar fi arătat multimii pe Isus Cristos, cu coroana de spini pe cap, lângă fortăreata Antonina din Ierusalim.
Ioan 19 (5): “Isus a iesit deci afară, purtând cununa de spini si haina de purpură. Ecce Homo, le-a zis Pilat.”

Caseta film The Passion of the Christ
Titlul original: The Passion of the Christ
Regia: Mel Gibson
Scenariul: Mel Gibson, Benedict Fitzgerald
Distributia: Maia Morgenstern (Maria), Monica Bellucci (Maria Magdalena), James Caviezel (Iisus Hristos), Francesco Gabriele, Lino Salemme, Monica Bellucci..
Durata: 127 minute
An: 2004
Gen: Drama

Filmul – Patimile lui Hristos
Filmul relatează ultimele douasprezece ore din viata lui Iisus. Povestea incepe in gradinile Ghetimani, unde Iisus se roaga. Este tradat de Iuda si apoi arestat si dus in Ierusalim. Aici este acuzat de blasfemie, de catre Pontus Pilat si de regele Irod. Astfel, el este condamnat la moarte si trebuie sa-si care singur crucea pana pe muntele Golgota. De-a lungul drumului cativa oameni incearca sa-l ajute si in acelasi timp sunt prezentate amintirile sale legate de mama sa, de apostoli si de invataturile lui.

Patimile lui Hristos – The Passion of the Christ (2004) subtitrat

Server 1
Server 2