Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 23rd, 2014

Film – Pavilioane Îndepartate – The Far Pavilions (1984)

poster The Far Pavilions (1984) The Far Pavilions, difuzat la HBO, mini serie TV, film aparut in 1984, regia Peter Duffell.
In rolurile principale: Ben Cross, Amy Irving, Christopher Lee, Omar Sharif.

Filmul The Far Pavilions (1984) este o adaptare cinematografica a romanului lui M.M. Kaye.

Caseta film The Far Pavilions
Titlul original: The Far Pavilions
Regia: Peter Duffell
Scenariul: M.M. Kaye, Julian Bond
Distributia: Ben Cross (Ashton ‘Ash’ Pelham-Martyn), Amy Irving (Anjuli), Omar Sharif (Koda Dad), Christopher Lee (Kaka-ji Rao), Benedict Taylor (Wally), Rossano Brazzi (Rana of Bhithor), Saeed Jaffrey (Biju Ram), Robert Hardy (Comandant)..
Durata: 315 minute
An: 1984
Gen: Drama/Istoric/Romantic

FilmulPavilioane Indepartate
Desfasurata in India coloniala, la inceputul ocupatiei militare britanice, actiunea il are in centrul ei pe tanarul ofiter englez Ashton, care a crescut in India, dar e nevoit sa fie loial armatei cuceritoare. Framantarile ii sunt sporite de povestea de dragoste cu printesa Anjuli, prietena sa din copilarie, careia, conform traditiei, i s-a aranjat deja o casatorie cu un dregator indian bogat.

În acele vremuri, în India, britanicii erau angajaţi într-un război continuu cu neînfricatele triburi independente de la frontiera de Nord Vest. Un regiment excepţional a fost înfiinţat pentru a se ocupa de ele. Se chema Corpul Călăuzelor şi cartierul său general era aici, la Mardan.
Compus în întregime din voluntari băştinaşi hinduşi, sikhiti şi musulmani şi conduşi de o mână de ofiţeri britanici aleşi special, aceştia au scris câteva dintre cele mai glorioase capitole din analele istoriei militare.
În 1865 am avut onoarea de a le fi comandant, iar acesta este momentul în care această poveste a început cu adevărat.

Partea 1


Partea 2


Partea 3