Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 10th, 2023

Film – Pavilionul – The Ward (2010)

Pavilionul

poster The Ward (2010)The Ward, horror psihologic supranatural, film american, regia John Carpenter.
In rolurile principale: Amber Heard, Mamie Gummer, Danielle Panabaker.

Caseta film The Ward (2010)
Titlul original: The Ward
Regia: John Carpenter
Scenariul: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Distributia: Amber Heard (Kristen), Mamie Gummer (Emily), Danielle Panabaker (Sarah), Laura-Leigh (Zoey), Lyndsy Fonseca (Iris), Mika Boorem (Alice), Jared Harris (Dr. Stringer), Sydney Sweeney (Young Alice), Dan Anderson (Roy), Susanna Burney (Nurse Lundt), Sali Sayler (Tammy), Mark Chamberlin (Mr. Hudson)..
Durata: 99 minute
An: 2010
Gen: Horror/Mister/Thriller

Filmul – Pavilionul
În zona rurală din Oregon, la Spitalul de Psihiatrie din Coos Bay, în 1966, o tânără pacientă pe nume Tammy este ucisă de o forță nevăzută noaptea.

Kristen (Amber Heard), o tânără tulburată, dă foc la o fermă abandonată și este arestată. Poliția locală o duce la Coos Bay, unde îi întâlnește pe ceilalți pacienți din secție: Iris (Lyndsy Fonseca), Sarah (Danielle Panabaker), Emily (Mamie Gummer) și Zoey (Laura-Leigh).
Kristen este dusă într-o cameră ocupată anterior de prietena lor, Tammy, și se întâlnește cu terapeutul, dr. Stringer (Jared Harris). Ea dezvăluie că nu își poate aminti nimic despre trecutul ei. Ea este atacată de o siluetă oribil de deformată care o privea mai devreme, dar după ce îi spune asta asistentei, este drogată și supusă terapiei intense cu electroșoc..

The Ward (2010)