Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 2nd, 2018

Film – Păzea la minge! – Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

Share This
Tags

Păzea la minge!

poster Dodgeball A True Underdog Story (2004)Dodgeball: A True Underdog Story, comedie, film american, regia Rawson M. Thurber.
În rolurile principale: Vince Vaughn, Ben Stiller, Christine Taylor, Rip Torn.
Un grup de ciudați intră într-un turneu de Dodgeball din Las Vegas, pentru a-și salva prețioasa sală de gimnastică de atacul unui lanț de fitness corporativ.

Caseta film Dodgeball: A True Underdog Story
Titlul original: Dodgeball: A True Underdog Story
Regia: Rawson M. Thurber
Scenariul: Rawson M. Thurber
Distributia: Vince Vaughn (Peter “Pete” LaFleur), Ben Stiller (White Goodman), Christine Taylor (Katherine “Kate” Veatch), Rip Torn (Patches O’Houlihan), Hank Azaria (young Patches), Justin Long (Justin Redman), Stephen Root (Gordon Pibb), Alan Tudyk (Steve “the Pirate” Cowan)..
Durata: 92 minute
An: 2004
Gen: Comedie

Filmul – Păzea la minge!
Peter LaFleur (Vince Vaughn) este un individ neisprăvit, dar plin de șarm. El este proprietarul unui club sportiv, cu o sală de gimnastică amărâtă, a cărei clientelă este formată din câțiva ratați – un tip care se crede mare pirat, un individ jigărit care visează să cucerească o majoretă celebră, un obsedat de sporturi obscure, un tânăr cam sărac cu duhul și un smecher care se crede atotștiutor dar care, bineînțeles, habar n-are de nimic.

Păzea la minge! – Dodgeball: A True Underdog Story (2004) subtitrat
Server 1

Server 2