Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 30th, 2021

Film – Pe cine vreau mai mult – Come Undone (2010)

poster Come Undone (2010)Cosa voglio di più (Come Undone), dramă romantică, film italian, regia Silvio Soldini.
În rolurile principale: Alba Rohrwacher, Pierfrancesco Favino, Teresa Saponangelo.

Caseta film Cosa voglio di piu
Titlul original: Cosa voglio di più
Regia: Silvio Soldini
Scenariul: Silvio Soldini, Doriana Leondeff, Angelo Carbone
Distributia: Alba Rohrwacher (Anna), Pierfrancesco Favino (Domenico), Giuseppe Battiston (Alessio, Anna’s husband), Teresa Saponangelo (Miriam, Domenico’s wife), Fabio Troiano (Bruno), Tatiana Lepore (Bianca), Adriana De Guilmi (Anna’s mother), Gigio Alberti (Anna’s boss), Ninni Bruschetta (Domenico’s brother)
Durata: 126 minute
An: 2010
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Pe cine vreau mai mult
Anna a realizat tot ceea ce si-a propus,are un loc de munca stabil,este dinamica, afectuoasa cu familia ei, cu prietenii si cu partenerul ei, Alessio, cu care a decis sa aiba un copil. Insa singurul lucru care lipseste din viata ei este curajul de a-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile de care depinde viitorul ei.

Atunci cand Domenico apare in viata ei, interesele Annei se schimba, acestea axandu-se pe iubire. Insa dregostea are si ea limitele ei. Cu toate ca Domenico a ajutat-o sa descopere fericirea si dragostea, acesta are doi copii si este casatorit, asa ca cei doi decid sa aiba o relatie bazata pe intalniri secrete, minciuni, sex intr-o camera de hotel inchiriata cu ora.

Relatia se complica atunci cand Anna vrea ca relatia sa cu Domenico sa devina mai serioasa…

Cosa voglio di più (Come Undone) (2010)