Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 20th, 2023

Film – Pedeapsa – La Punition (1973) Karin Schubert, Georges Geret

Pedeapsa

poster La Punition (1973)La Punition aka The Punishment, clasic erotic, film francez, regia Pierre-Alain Jolivet.
In rolurile principale: Karin Schubert, Georges Géret, Amidou, Claudie Lange.

Despre filmul La Punition (1973) :
Comisia de cenzură de la acea vreme a reținut filmul timp de aproape trei luni din cauza afișului filmului care o înfățișa pe eroina poveștii goală, răstignită.
Dar, potrivit însuși regizorului Pierre-Alain Jolivet, cenzorii ar fi fost în mod deosebit mișcați de o scenă în care vedem o farfurie de cușcuș revărsându-se peste steagul francez, amintind de „evenimentele” din Algeria.

Caseta film La Punition (1973)
Titlul original: La Punition
Regia: Pierre-Alain Jolivet
Scenariul: Xavière, Richard Bohringer, Pierre-Alain Jolivet
Distributia: Karin Schubert (Britt), Georges Géret (Manuel), Amidou (Raymond), Claudie Lange (Françoise), Marcel Dalio (Le Libanais (sous le nom de “Dalio”), Anne Jolivet (Gloria), François Leccia (Le prêtre), Jean Lescot (L’ingénieur), François Maistre (Le promoteur), Jean-Pierre Maurin (Germain), René Camoin, Jacques Destoop (L’homme de loi), Albert Augier (L’aubergiste), Jackie Rex, Raphaële Devins, Jean-Louis Durher, Booklie Binkley (Le tueur), Anne-Marie Coffinet (La journaliste), Henri Déus (Antoni), Marc Doelnitz (L’homme au perroquet)..
Durata: 95 minute
An: 1973
Gen: Erotic/Drama/Thriller

poster 2 La Punition (1973)

 

Filmul – Pedeapsa
Britt, o prostituată de lux este pedepsită de șeful bordelului pentru că nu a vrut să se supună cerințelor unui client. Dar ea trebuie însă să se supună celei mai mici dorințe sadice a clienților ei..
(Pe la mijlocul anilor ’70 a existat o serie de astfel de filme, probabil influențate de succesul „Story of O” a lui Just Jaeckin. Ei bine, „The Punishment” este ca „Story of O” pe steroizi; este ceva mai încărcat atât în zona de sex, cât și în special de violență. Karin Schubert, o prezență familiară în multe filme erotice și „grindhouse” din anii 1970, este piesa centrală a acestui film foarte crud și răutăcios.)

La Punition (1973)