Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 12th, 2023

Film – Pelerinajul – Pilgrimage (2017) Tom Holland, Richard Armitage

Pelerinajul

poster Pilgrimage (2017)Pilgrimage, acțiune istoric, film Irlanda, regia Brendan Muldowney.
In rolurile principale: Tom Holland, Richard Armitage, Jon Bernthal.

În Irlanda din secolul al XIII-lea, un grup de călugări trebuie să escorteze o relicvă sacră printr-un peisaj plin de primejdii.

Caseta film Pilgrimage (2017)
Titlul original: Pilgrimage
Regia: Brendan Muldowney
Scenariul: Jamie Hannigan
Distributia: Tom Holland (Brother Diarmuid), Richard Armitage (Raymond de Merville), Jon Bernthal (The Mute), John Lynch (Brother Ciarán), Stanley Weber (Frère Geraldus), Eric Godon (Baron de Merville), Hugh O’Conor (Brother Cathal), Tristan McConnell (Dugald), Eóin Geoghegan (Crobderg), Rúaidhrí Conroy (Brother Rua)
Durata: 96 minute
An: 2017
Gen: Actiune/Drama/Istoric

Filmul – Pelerinajul
În anul 55 d.Hr. Capadocia, Saint Matthias este târât în lanțuri de un grup de oameni pentru a fi ucis cu pietre. Înainte ca piatra finală să fie aruncată, fulgerele încep să trosnească deasupra capului.

În 1209 d.Hr., Irlanda medievală, călugărul cistercian francez Frère Geraldus ajunge la o mănăstire îndepărtată cu un hrisov al Papei Inocențiu al III-lea, poruncindu-le călugărilor să facă un pelerinaj pentru a transporta cea mai sfântă relicvă la Roma. Călugării sunt de acord fără tragere de inimă, deoarece legenda spune că puterea sfântă a relicvei va distruge pe oricine nu este suficient de curat pentru a o poseda. O mână de călugări au pornit, printre care fratele multilingv Ciarán și fratele novice Diarmuid, însoțiți de un muncitor mut.
Când grupul este prins de o furtună de ploaie, racla de aur este lovită de fulger, dar nu prezintă nicio deteriorare, întărind și mai mult noțiunea puterii sale mistice..

Pilgrimage (2017)