Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 18th, 2023

Film – Pericol în noapte – Night Moves (1975)

Pericol în noapte

poster Night Moves (1975)Night Moves, thriller mister, film american aparut in 1975, regia Arthur Penn.
În rolurile principale: Gene Hackman, Jennifer Warren, Edward Binns.

Gene Hackman a fost nominalizat la un premiu BAFTA pentru interpretarea sa din rolul anchetatorului privat Harry Moseby. Filmul a fost numit „o producție film-noir modernă, fundamentală, din anii 1970”, care se referă la relația sa cu tradiția filmului noir al filmelor polițiste.

Caseta film Night Moves
Titlul original: Night Moves
Titlul alternativ: The Dark Tower, La noche se mueve, La fugue, Bersaglio di notte
Regia: Arthur Penn
Scenariul: Alan Sharp
Distributia: Gene Hackman (Harry Moseby), Susan Clark (Ellen Moseby), Jennifer Warren (Paula), Edward Binns (Joey Ziegler), Harris Yulin (Marty Heller), Kenneth Mars (Nick), Janet Ward (Arlene Iverson), James Woods (Quentin), Anthony Costello (Marv Ellman), John Crawford (Tom Iverson), Melanie Griffith (Delly Grastner), Ben Archibek (Charles), Dennis Dugan (boy), C.J. Hiack (girl), Maxwell Gail, Jr. (Stud), Susan Barrister (ticket clerk)
Durata: 99 minute
An: 1975
Gen: Crima/Mister/Thriller

Filmul – Pericol in noapte
Fostul jucător de fotbal, Harry Moseby, actualmente detectiv particular, este angajat s-o găsească pe fiica vitregă a unei vedete de la Hollywood. Harry se duce în Florida pentru a o căuta, dar începe să vadă o legatură între fugară, lumea cascadorilor de la Hollywood și un mecanic suspect, cand iese la iveala o crimă neelucidată.

Pericol în noapte – Night Moves (1975) subtitrat