Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jun 8th, 2019

Film – Persona non grata (2005) Zbigniew Zapasiewicz, Nikita Mikhalkov

Share This
Tags

poster Persona non grata (2005)Persona non grata, dramă, film polonez, regia Krzysztof Zanussi.
În rolurile principale: Zbigniew Zapasiewicz, Nikita Mikhalkov, Jerzy Stuhr.
Wiktor Leszczyński este ambasadorul polonez la Uruguay.
Soția lui, Helena, a plecat din Montevideo, caci suferea de hipertensiune arterială. În Varșovia, ea moare neașteptat de un accident vascular cerebral. Wiktor se întoarce acasă pentru a participa la înmormântarea soției sale. La ceremonia funerară îl întâlnește pe vechiul său prieten rus Oleg.
Oleg și-a început cariera diplomatică acum 20 de ani pentru Uniunea Sovietică din Polonia, în timp ce Wiktor a lucrat în subteran pentru opoziție..

Caseta film Persona non grata
Titlul original: Persona non grata
Regia: Krzysztof Zanussi
Scenariul: Krzysztof Zanussi
Distributia: Zbigniew Zapasiewicz (Wiktor), Nikita Mikhalkov (Oleg), Jerzy Stuhr (Polish attaché Radca), Remo Girone (Italian Consul), Daniel Olbrychski (Polish vice foreign minister), Andrzej Chyra (New Consul), Ryszard Barycz, Maria Bekker (Oksana), Jacek Borcuch, Tadeusz Bradecki, Halina Golanko (Helena Leszczynska)
Durata: 110 minute
An: 2005
Gen: Drama

Filmul – Persona non grata
Un ambasador polonez se afla in misiune in Uruguay, tara situata la multi kilometri departare de Polonia, si care este un loc nu tocmai exotic. Wiktor, ramas vaduv, nu reuseste sa accepte situatia, nu mai are incredere in oamenii din jur si este obsedat de ideea ca sotia s-ar putea sa-l fi inselat. Odata aceste temeri inlaturate, personajul isi regaseste linistea.

Persona non grata (2005) subtitrat

Server 1
Server 2