Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 12th, 2018

Film – Piaza rea – Saving Silverman (2001) Jason Biggs, Steve Zahn

Piaza rea

poster Saving Silverman (2001)Saving Silverman, comedie, flm american, regia Dennis Dugan.
În rolurile principale: Jason Biggs, Steve Zahn, Jack Black.

Darren Silverman, Wayne Le Fessier si J.D. McNugent au fost prieteni buni încă din clasa a cincea. Din scoala primară până în liceu (când Wayne făcea parte din echipa de fotbal american, J.D. era mascota echipei si Darren era seful galeriei) si până în prezent (cântând rock în formatia lor “Diamonds in the Rough”), acesti băieti au fost de nedespărtit..

Caseta film Saving Silverman
Titlul original: Saving Silverman
Regia: Dennis Dugan
Scenariul: Hank Nelken, Greg DePaul
Distributia: Jason Biggs (Darren Silverman), Steve Zahn (Wayne Lefessier), Jack Black (J.D. McNugent), Amanda Peet (Judith Fessbeggler), Amanda Detmer (Sandy Perkus), R. Lee Ermey (Coach Norton), Neil Diamond (himself), Kyle Gass (Bar guy)
Durata: 90 minute
An: 2001
Gen: Comedie/Crima/Romantic

Filmul – Piaza rea
..Acum, apare Judith, o psihiatră manipulatoare, frumoasă dar cu o inimă de gheată care îsi înfige ghearele în drăgutul de Darren, smulgându-l din gasca de prieteni… si reusind chiar să le destrame formatia.
Prima dată, J.D. si Wayne încearcă să-l distragă pe Darren aducând-o pe fosta sa iubită din liceu, Sandy , care în curând urma să se călugărească. Însă puterea pe care Judith o are asupra lui Darren este foarte mare. Într-o ultimă încercare disperată si comică de a-si salva prietenul din strânsoarea lui Judith – si după ce primesc niste sfaturi proaste de la antrenorul echipei lor de fotbal (R. LEE ERMEY) de a nu lua prizonieri – Wayne si J.D. o răpesc pe Judith si îi înscenează moartea, lăsându-l pe Darren liber să se îndrăgostească de Sandy.

Piaza rea – Saving Silverman (2001) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.