Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 5th, 2017

Film – Pierdut în Yonkers – Lost in Yonkers (1993)

Share This
Tags

Pierdut in Yonkers

poster Lost in Yonkers (1993)Lost in Yonkers, comedie, film american apărut în anul 1993, regia Martha Coolidge.
În rolurile principale: Richard Dreyfuss, Mercedes Ruehl, Irene Worth, David Strathairn.
Filmul Lost in Yonkers (1993) este o adaptare după piesa de teatru Lost in Yonkers, câștigătoare a premiului Pulitzer, piesă scrisă de Neil Simon.

Caseta film Lost in Yonkers
Titlul original: Lost in Yonkers
Regia: Martha Coolidge
Scenariul: Neil Simon
Distributia: Richard Dreyfuss (Louie), Mercedes Ruehl (Bella), Irene Worth (Grandma), Mike Damus (Arty), Brad Stoll (Jay)
Durata: 114 minute
An: 1993
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Pierdut in Yonkers
Nevoit sa isi caute de lucru departe de casa, Johnny (David Strathairn) isi lasa cei doi fii in grija bunicii lor (Irene Worth), o femeie severa si nemiloasa. Sub acelasi acoperis traieste si matusa Bella (Mercedes Ruehl) – o fata batrana, zapacita si copilaroasa, care mai degraba pare un tovaras de joaca pentru cei doi copii, decat un adult capabil sa aiba grija de ei.Cei doi baieti, Arty si Jay, devin martorii conflictelor ivite intre bunica lor si copiii acesteia, Bella si Louie (Richard Dreyfuss), ajungand sa fie deseori folositi pe post de paravan in fata maniei aprigei batrane.

Pierdut în Yonkers – Lost in Yonkers (1993) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.