Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 13th, 2018

Film – Piesa – Noises Off… (1992) [HD]

Share This
Tags

Piesa

poster Noises Off... (1992)Noises Off…, comedie, film american, regia Peter Bogdanovich.
În rolurile principale: Carol Burnett, Michael Caine, Denholm Elliott.

Caseta film Noises Off…
Titlul original: Noises Off…
Regia: Peter Bogdanovich
Scenariul: Marty Kaplan
Distributia: Michael Caine (Lloyd Fellowes), Carol Burnett (Dotty Otley / Mrs. Clackett), Denholm Elliott (Selsdon Mowbray / The Burglar), John Ritter (Garry Lejeune / Roger Tramplemain), Christopher Reeve (Frederick Dallas / Phillip Brent), Nicollette Sheridan (Brooke Ashton / Vicki), Marilu Henner (Belinda Blair / Flavia Brent), Julie Hagerty (Poppy Taylor), Mark Linn-Baker (Tim Allgood)
Durata: 103 minute
An: 1992
Gen: Comedie

Filmul – Piesa
De cele mai multe ori, ce se intampla in culise, desi nu are nici o legatura cu piesa, este mult mai important decat ce se petrece pe scena.
Pelicula este inspirata de piesa lui Michael Frayn “West End and Broadway”, insa scenariul lui Peter Bogdanoch muta intreaga actiune din suburbiile Londrei in Des Moines, Iowa. Lloyd Fellowes (Michael Caine) este regizorul care are sarcina deloc usoara de a monta pe scenele din America cu o trupa ambulanta rasunatorul succes britanic “Nothing On”, o parodie cu tema sexuala. Misiunea ii este ingreunata de faptul ca actorii sunt oameni si au si ei problemele lor: unul nu aude bine, altul este uituc sau pisalog, iar, in cazul in care intervine si problema lentilelor de contact scapate pe jos… dezastrul este foarte, foarte aproape.

Piesa – Noises Off… (1992) subtitrat