Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 11th, 2017

Film – Pisica – Dr. Seuss – The Cat In The Hat (2003)

Share This
Tags

Pisica

poster The Cat In The Hat (2003)Dr. Seuss – The Cat In The Hat, comedie, film american apărut în anul 2003, regia Bo Welch.
În rolurile principale: Mike Myers, Alec Baldwin, Kelly Preston, Dakota Fanning.

Caseta film Dr. Seuss – The Cat In The Hat
Titlul original: Dr. Seuss’ The Cat in the Hat
Regia: Bo Welch
Scenariul: Alec Berg, David Mandel, Jeff Schaffer
Distributia: Mike Myers (the Cat in the Hat), Spencer Breslin (Conrad Walden), Dakota Fanning (Sally Walden), Kelly Preston (Joan Walden), Alec Baldwin (Larry Quinn), Amy Hill (Mrs. Kwan), Sean Hayes (Mr. Hank Humberfloob), Steven Anthony Lawrence (Dumb Schweitzer), Paris Hilton (a female club-goer)..
Durata: 88 minute
An: 2003
Gen: Comedie

Filmul – Pisica
Astazi este o zi speciala pentru Conrad si Sally Walden, chiar daca ei nu cred asta. De fapt, ce poate fi asa special in a fi lasat cu o bona somnolenta in timp ce mama este la lucru?
Nimic special nu se poate intampla intr-o zi in care ploua si nu poti face decat sa te holbezi pe geam fara sa ai la ce. Deci totul este plictisitor pana cand o felina de 1,8 m inaltime apare avand pe cap o palarie uriasa in dungi alb- rosu, o cravata rosie haioasa si o disponibilitate uriasa pentru distractie. (Cinemagia)

Pisica – Dr. Seuss – The Cat In The Hat (2003) subtitrat