Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jan 12th, 2020

Film – Pistolarii din Abilene – Gunfighters of Abilene (Western 1959)

poster Gunfighters of Abilene (Western 1959)Gunfighters of Abilene, western, film american, regia Edward L. Cahn.
În rolurile principale: Buster Crabbe, Barton MacLane, Judith Ames.
Pistolarul Kip Tanner vine în Abilene dând curs unei scrisori primite de la fratele său care deţinea o fermă şi intenţiona să se căsătorească cu fiica baronului local. Acesta nu vede cu ochi buni relaţia mai ales că vrea să pună mâna pe pământurile fermei..

Caseta film Gunfighters of Abilene
Titlul original: Gunfighters of Abilene
Regia: Edward L. Cahn
Scenariul: Orville H. Hampton
Distributia: Buster Crabbe (Kip Tanner), Barton MacLane (Seth Heinline), Judith Ames (Alice), Eugenia Paul (Raquel), Lee Farr (Jud), Russell Thorson (Wilkinson), Eugenia Paul (Raquel Torena), Jan Arvan (Miguel Torena)..
Durata: 66 minute
An: 1959
Gen: Romantic/Western

Filmul – Pistolarii din Abilene
..Aşa că pune la cale linşarea fratelui, spânzurându-l şi aruncându-l într-o râpă. Şeriful se teme că ar putea izbucni scandaluri aşa că stă mereu cu ochii pe Ken. Băiatul baronului este trimis să-l omoare pe Ken dar este împuşcat de propriul tată. Şeriful vine cu oameni într-o încercare disperată de a mai aplana ceva. Baronul este atins de un glonţ şi cu ultimile puteri ajunge la ferma sa unde va muri aşa cum şi-a dorit: să moară aici.

Pistolarii din Abilene – Gunfighters of Abilene (1959)