Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 23rd, 2023

Film – Plăcere în trei – Plaisir a trois aka Fun For Three (1974)

Plăcere în trei

poster Plaisir à troisPlaisir a trois aka Fun For Three, film francez erotic, regia Jesús Franco.
In rolurile principale: Alice Arno, Robert Woods, Tania Busselier, Howard Vernon.

Filmul Plaisir à trois (1974) este inspirat liber după “La Philosophie dans le boudoir” du Marquis de Sade.
« Pornografia și filosofia nu se disting categoric în Epoca Luminilor. […] critica socială și politică […] trece prin dezvăluirea efectelor sale obscure asupra organismelor și economiei lor. A vorbi, a scrie, a pune în scenă sexul și categoriile lui, înseamnă a vorbi despre mult mai mult decât sex. Tulburările, reglementările organismelor individuale le angajează sau le trădează pe cele ale corpului politic și social. »

Caseta film Plaisir à trois (1974)
Titlul original: Plaisir à trois
Titlul alternativ: Les inassouvies N°2 / How to Seduce a Virgin
Regia: Jesús Franco
Scenariul: Jesús Franco
Distributia: Alice Arno (comtesse Martine de Bressac), Robert Woods (comte Charles de Bressac), Tania Busselier (Cécile), Howard Vernon (Mathias, le chauffeur), Alfred Baillou (Malou, le jardinier), Joaquín Blanco (le psychiatre), Lina Romay (Adèle, la servante (non créditée)
Durata: 80 minute
An: 1974
Gen: Drama/Erotic/Horror/Thriller

Filmul – Plăcere în trei / Cum sa seduci o virgina
Eliberată dintr-o clinică de psihiatrie după un an de închisoare, Contesa Martine de Bressac, încă fragilă din punct de vedere psihologic, se întoarce la conacul și soțul ei, Charles.
Acolo îl găsește pe Mathias, șoferul și majordomul ei ciudat, precum și pe Adèle, servitoarea ei surdă și mută, și pe Malou, un grădinar mic și cocoșat. Cuplul arată perfect și impecabil. Sunt frumoși, bogați și locuiesc într-un conac de lux de pe coasta Mediteranei. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta.

Înconjurată de o galerie de trofee umane înghețate în timp, Contesa, încă o dată, va ieși la vânătoare de tinere prostituate pentru a-și satisface fanteziile, dar nu va trece mult până când Charles îi propune să-și continue activitățile voyeuristice cu un cadou destul de neașteptat: Cécile, vecina lor virgină de 21 de ani. Tremurând de dorință și aproape nebună pentru a-și seduce victima fecioară, Contesa va încerca totul..

Plaisir à trois (1974)