Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jan 17th, 2019

Film – Planeta Roșie – Red Planet (2000) Val Kilmer, Carrie-Anne Moss

poster Red Planet (2000)Red Planet, thriller SF, film american, regia Antony Hoffman.
În rolurile principale: Val Kilmer, Carrie-Anne Moss, Tom Sizemore.
Comandantul misiunii, Kate Bowman (Carrie-Anne Moss), este pilotul si comandantul celei mai importante misiuni a secolului 21: salvarea rasei umane.
Este anul 2050, Pamantul a devenit de nelocuit si colonizarea planetei Marte este singura alternativa la aceasta distrugere. Bowman si echipa sa au facut aceasta calatorie pentru a stabili ce nu a functionat corect la proiectul “Mars Terraforming Project” (un program in care pe Marte s-a trimis o statie planetara care sa creeze conditii de viata terestre), si pentru a-l remedia..

Caseta film Red Planet
Titlul original: Red Planet
Regia: Antony Hoffman
Scenariul: Chuck Pfarrer, Jonathan Lemkin
Distributia: Val Kilmer (Robby Gallagher), Carrie-Anne Moss (Cmdr. Kate Bowman), Tom Sizemore (Dr. Quinn Burchenal), Benjamin Bratt (Lt. Ted Santen), Simon Baker (Chip Pettengill), Terence Stamp (Dr. Bud Chantilas), Neil Ross (Space Suit – voice) (uncredited)
Durata: 106 minute
An: 2000
Gen: Actiune/SF/Thriller

Filmul – Planeta Rosie
..Insa ceea ce se intampla atunci cand ajung ei acolo este cu mult mai inspaimantator decat si-ar fi putut cineva imagina: o aterizare fortata ii lasa fara echipamentele stiintifice, de comunicatii si de salvare, si ii afecteaza sistemele robotului lor de explorari si cartografieri in scopuri militare, transformandu-l intr-un inamic hotarat sa distruga echipa cu orice pret. Nesocotind ordinele de la Houston, Bowman refuza sa-l paraseasca pe Gallagher (Val Kilmer), cu care are o legatura emotionala puternica, si pe ceilalti membri ai echipei, incercand in schimb sa-i aduca inapoi din spatiul cosmic.

Planeta Roșie – Red Planet (2000) subtitrat

Server 2