Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 15th, 2018

Film – Poarta Stelară, Univers: Aer – Stargate (1994) Kurt Russell

Poarta Stelară, Univers: Aer

poster Stargate (1994)Stargate, aventură SF, film american, regia Roland Emmerich.
În rolurile principale: Kurt Russell, James Spader, Jaye Davidson.
Povestea incepe in Egiptul anului 1928 unde, in timpul unei expeditii arheologice este descoperita o poarta de piatra datand din timpuri stravechi. Pentru a elucida misterul straniei descoperiri, armata apeleaza la ajutorul unui egiptolog.

Caseta film Stargate
Titlul original: Stargate
Regia: Roland Emmerich
Scenariul: Roland Emmerich, Dean Devlin
Distributia: Kurt Russell (Colonel Jack O’Neil), James Spader (Dr. Daniel Jackson), Jaye Davidson (Ra), Kelly Vint Castro (Young Catherine Langford), Viveca Lindfors (Dr. Catherine Langford), Alexis Cruz (Skaara), Mili Avital (Sha’uri), Erick Avari (Kasuf), Leon Rippy (Lieutenant General W. O. West), John Diehl (Lt. Colonel Kawalsky), French Stewart (Lt. Ferretti), Richard Kind (Dr. Gary Meyers)..
Durata: 121 minute
An: 1994
Gen: Actiune/Aventura/SF

Filmul – Poarta Stelară, Univers: Aer
Daniel Jackson (James Spader) este convins ca piramidele au fost construite de extraterestri si ca aceasta constructie e un prag care desparte lumea noastra de alte lumi. O echipa condusa de Jack O’Neill este trimisa in recunoastere pentru a vedea ce se afla de partea cealalta. Odata trecuti de Stargate, membrii echipei ajung pe o planeta aflata la milioane de ani lumina de Pamant. Peisajul este asemanator cu o panorama din Arabia, doar ca pe cer, in loc de o Luna, sunt trei astfel de astri.

Poarta Stelară, Univers: Aer – Stargate (1994) subtitrat