Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 13th, 2020

Film – Podul Waterloo – Waterloo Bridge (1940) Vivien Leigh, Robert Taylor

poster Waterloo Bridge (1940)Waterloo Bridge, dramă război, film american, regia Mervyn LeRoy; 2 nominalizări Oscar.
În rolurile principale: Vivien Leigh, Robert Taylor, Lucile Watson.
Filmul Waterloo Bridge (1940) este un remake al filmului cu același nume din 1931, care a adaptat piesa de teatru omonimă din 1930.

Myra si Roy se indragostesc la prima vedere pe podul Waterloo in timp ce se adapostesc de un raid aerian. Insa iubirea lor efemera, va avea de suferit de pe urma razboiului..

Caseta film Waterloo Bridge
Titlul original: Waterloo Bridge
Titlul alternativ: El puente de Waterloo / La valse dans l’ombre / Il ponte di Waterloo / Мост Ватерлоо
Regia: Mervyn LeRoy
Scenariul: S. N. Behrman, Hans Rameau, George Froeschel
Distributia: Vivien Leigh (Myra Lester), Robert Taylor (Roy Cronin), Virginia Field (Kitty), Maria Ouspenskaya (Madame Olga Kirowa), C. Aubrey Smith (The Duke), Lucile Watson (Lady Margaret Cronin), Janet Shaw (Maureen), Janet Waldo (Elsa), Steffi Duna (Lydia), Virginia Carroll (Sylvia), Leda Nicova (Marie), Florence Baker (Beatrice), Margery Manning (Mary), Frances MacInerney (Violet), Eleanor Stewart (Grace)
Durata: 108 minute
An: 1940
Gen: Drama/Razboi/Romantic

Filmul – Podul Waterloo
..Coplesita de durere la aflarea vestii ca Roy este dat disparut in misiune, Myra adopta un alt stil de viata. Pentru a se intretine Myra alege sa fie prostituata. Raportul in cele din urma se dovedeste a fi fals. Roy se intoarce dintr-un lagar de prizonieri de razboi cu dorinta de a-si regasi iubita. Myra, insa, nu mai este persoana pe care o stia el.

Podul Waterloo – Waterloo Bridge (1940)

Server 1