Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 2nd, 2011

Film Poker (2010) – regia Sergiu Nicolaescu – vedeti aici filmul

Poker

 

poster Film Poker 2010 - regia Sergiu Nicolaescu In rolurile principale: Vladimir Gaitan, Horatiu Malaele si Valentin Teodosiu.
Piesa de teatru, cu acelasi nume (Poker), jucata la Teatrul de Comedie din Bucureşti, a stat la baza scenariului de film.
Filmările s-au desfăşurat între 6 octombrie şi 9 noiembrie 2009, în locaţii precum Studiourile MediaPro, Palatul Snagov, Casa Poporului, Zoo Băneasa sau Aeroportul Internaţional Henri Coandă.
Pentru Jojo (Catalina Grama), a fost filmul de debut in lungmetraje.

Caseta film Poker
Titlul original: Poker
Regia: Sergiu Nicolaescu
Scenariul: Adrian Lustig
Distributia: Vladimir Gaitan (Horia), Horatiu Malaele (Titel), Valentin Teodosiu (Claudiu), Ion Ritiu (Marcel), Catalina Grama – Jojo (Monica), Vasile Muraru (preotul), Mircea Diaconu (Calabrezu)..
Durata: 112 minute
An: 2010

FilmulPoker
Patru baieti incep sa neglijeze scoala, pentru a se intalni pe ascuns si a juca poker. Pe masura ce timpul trece, jocul lor devine din ce in ce mai serios.

vedeti in player filmul Poker (2010)

Interviu cu Sergiu Nicolaescu – realizat de Andrei Vulpescu (vedeta.ro)
– transcript interviu  cu Sergiu Nicolaescu despre filmul "Poker"- 
Reporter:
Data trecuta, cand ati lansat Nea Marin, Romania era o tara comunista cu multe sali de cinema si cozi la bilete. Astazi la o a doua comedie, Romania este o tara democratica cu foarte putine sali de cinema. Nu e o ecuatie usor descentrata ?

Sergiu Nicolaescu:
E o catastrofa, e o catastrofa! Adica, eu vorbesc in cunostiinta de cauza. Sunt mai putin de 35 de cinematografe.. Trebuie sa vii cu un copil la Bucuresti sa-i arati un cinema! Nu se poate..

Reporter:
Nu e o situatie care practic sprijina sau hraneste pirateria?

Sergiu Nicolaescu:
Nu. E o situatie foarte grava cu cinematografele. Degeaba se dau bani sa se faca filme daca nu au cinematografe.

Reporter:
Stiu ca v-am auzit acum cateva zile spunand ca incercati din tot sufletul sa readuceti acel numar mare de oameni in salile de cinema.

Sergiu Nicolaescu:
Nu stiu. O sa vedem. In primul rand, de la producator pleaca. Ei nu fac copii. In loc sa faca 20 de copii si sa mearga in toata tara in acelasi timp, fac 3 copii, 5 copii; si-ti dai seama, ajunge in trei luni de zile intr-un singur cinematograf din judetul Focsani.

Reporter:
Sa vorbim putin despre film (Poker). Este o satira a societatii actuale. Iar ati venit cu o garda de actori foarte mari, combinata cu o garda de tineri. Catalina, adica Jojo, dupa cum o cunoaste toata lumea, este un exemplu clar in sensul asta. Haideti sa prezentam in cateva cuvinte filmul.

Sergiu Nicolaescu:
E un film.. o gluma. Lumea pleaca bine dispusa. Doar prostii simt intepaturile, pentru ca nu toti oamenii sunt la fel.
Ceeace e un lucru fantastic, e ca, la mine, in film, exista la un moment dat o revolutie in "Democratistan"..

Reporter:
S-ar putea intampla o noua revolutie in "Democratistanul" romanesc?

Sergiu Nicolaescu:
Pai, uite ca alaltaieri s-a petrecut. Si n-am nici o legatura cu asta. Eu am filmat acum un an, acum 8 luni..

Reporter:
Ati avut ceva probleme destul de mari in timpul filmarilor. Se stie. Domnul Gaitan a avut probleme de sanatate exact in momentul in care si domnul Dinica, din pacate, ne-a parasit. Cat de mult va afectat?

Sergiu Nicolaescu:
M-a afectat. Dar am recuperat. 26 de zile de filmare si, asta a fost!

Reporter:
Actorii au reusit sa reziste?

Sergiu Nicolaescu:
Au rezistat, au rezistat si au fost magnifici. E un film de actor. Si, inclusiv Jojo e extraordinara.

Reporter:
Cum reusiti sa-i simtiti? Pentru ca, in general, non-actorii – ca sa spun asa, nici Ileana Lazariuc la "Supravietuitorul" nu era.. In general sunt criticati ca nu prea ar trebui sa apara in filme, dar uite ca.. de fiecare data reusiti!

Sergiu Nicolaescu:
Bineinteles. Jojo chiar e perfecta! Si Ileana a fost. Sunt foarte constiincioase, si le iau de asa maniera incat sa se simta bine. Si, in conditiile alea, in conditiile in care simt bine, se poarta ca oamenii normali, si se poarta pe ei.

Formatul video al acestui interviu in puteti vedea aici: http://www.220.ro/video-news/Sergiu-Nicolaescu-Doar-Prostii-Simt-Intepaturile-Din-Poker/nJ10OtMTGw/

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.