Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 5th, 2018

Film – Polițai în misiune – Cop Out (2010) Bruce Willis, Tracy Morgan

Polițai în misiune

poster Cop Out (2010)Cop Out, acțiune comedie, film american, regia Kevin Smith.
În rolurile principale: Bruce Willis, Tracy Morgan, Adam Brody, Kevin Pollak.
Doi vechi colegi de echipă de la NYPD, se află pe urmele unui baseball-card extrem de valoros, trezindu-se în competiție cu un adversar fără scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colecție.
Dar înainte de a recupera mult râvnitul card, reprezentându-l pe mijlocașul de baseball Andy Pafko în meciul din 1952, ei trebuie să o salveze pe o frumoasă mexicană, care deține cheia către niște milioane bune de dolari aflați în conturile unei bănci off-shore-și care devine, din cauza lor, martora unei crime notorii..

Caseta film Cop Out
Titlul original: Cop Out
Regia: Kevin Smith
Scenariul: Mark Cullen, Robb Cullen
Distributia: Bruce Willis (Detective Jimmy Monroe), Tracy Morgan (Detective Paul Hodges), Kevin Pollak (Hunsaker), Seann William Scott (Dave), Sean Cullen (Captain Jack Romans), Jason Lee (Roy), Rashida Jones (Debbie Hodges), Adam Brody (Barry Mangold), Guillermo Diaz (Poh Boy), Adrian Martinez (Tino), Cory Fernandez (Juan Diaz)..
Durata: 107 minute
An: 2010
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Polițai în misiune
..Detectiv cu experiență, Jimmy Monroe (Bruce Willis), are nevoie să încaseze banii pentru vestitul card Pafko ’52 pentru a plăti nunta fiicei sale, dar conform legilor lui Murphy…cartela îi este subtilizată, înainte de a o putea valorifica. Paul Hodges (Tracy Morgan) este “partenerul de echipă” al lui Jimmy, dar el este așa de frământat de infidelitatea soției sale, încât nu se poate concentra asupra cazului pe care-l au de rezolvat.

Polițai în misiune – Cop Out (2010) subtitrat