Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Feb 17th, 2020

Film – Polițistul din Beverly Hills II – Beverly Hills Cop II (1987) Eddie Murphy

Polițistul din Beverly Hills II

poster Beverly Hills Cop II (1987)Beverly Hills Cop II, acțiune comedie, film american, regia Tony Scott; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Eddie Murphy, Judge Reinhold, Jürgen Prochnow.
În 1984, Beverly Hills Cop a fost comedia cu cele mai mari încasări până la acea dată, fiind desemnat Favorite Motion Picture la premiile Peoples’s Choice și nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu original..

Caseta film Beverly Hills Cop II
Titlul original: Beverly Hills Cop II
Regia: Tony Scott
Scenariul: Larry Ferguson, Warren Skaaren
Distributia: Eddie Murphy (Axel Foley), Judge Reinhold (Billy Rosewood), Jürgen Prochnow (Maxwell Dent), John Ashton (John Taggart), Ronny Cox (Andrew Bogomil), Brigitte Nielsen (Karla Fry), Allen Garfield (Harold Lutz), Brian O’Connor (Biddle), Dean Stockwell (Charles Cain), Gil Hill (Inspector Todd), Gilbert Gottfried (Sidney Bernstein)..
Durata: 103 minute
An: 1987
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Polițistul din Beverly Hills II
În 1987, Beverly Hills Cop II a fost unul dintre filmele cu cele mai mari încasări ale anului și a fost nominalizat la Oscar și la Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original. Ambele filme au lansat albume de succes cu coloana sonoră, obținând un dublu disc de platină și respectiv un disc de platină, lansând patru single-uri în topul Billboard.

Când căpitanul de poliție Andrew Bogomil este rănit grav de un lunetist, Axel Foley se grăbește să se alăture prietenilor săi din Beverly Hills, pentru a rezolva periculosul caz.

Polițistul din Beverly Hills II – Beverly Hills Cop II (1987)