Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 24th, 2018

Film – Poseidon (2006) Richard Dreyfuss, Kurt Russell, Emmy Rossum

Poseidon

poster Poseidon (2006)Poseidon, acțiune aventură, film american, regia Wolfgang Petersen; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Richard Dreyfuss, Kurt Russell, Emmy Rossum.
Poseidon este un remake al filmului de aventuri din 1972, The Poseidon Adventure.
Este Anul Nou, iar festivitățile au început la bordul luxosului vas de croazieră Poseidon, aflat în Atlanticul de Nord. Unul dintre cele mai bune vase de genul său, Poseidon are mai mult de 20 de etaje înălțime, adăpostește peste 800 de camere și 13 punți pentru pasageri. În seara aceasta, mulți dintre invitații vasului s-au strâns pentru a întâmpina Anul Nou în mare stil, în magnifica sală de bal. Ei ridică paharele în timp ce căpitanul Bradford ține un discurs și trupa de muzică interpretează o versiune a cântecului „Auld Lang Syne.”..

Caseta film Poseidon
Titlul original: Poseidon
Regia: Wolfgang Petersen
Scenariul: Mark Protosevich
Distributia: Josh Lucas (Dylan Johns), Kurt Russell (Robert Ramsey), Richard Dreyfuss (Richard Nelson), Emmy Rossum (Jennifer Ramsey), Jacinda Barrett (Maggie James), Mike Vogel (Christian Sanders), Mía Maestro (Elena Morales), Kevin Dillon (Lucky Larry), Freddy Rodriguez (Marco Valentin), Jimmy Bennett (Conor James), Stacy Ferguson (Gloria), Andre Braugher (Captain Michael Bradford), Kirk B. R. Woller (Chief Officer Reynolds), Gabriel Jarret (First Officer Chapman)..
Durata: 98 minute
An: 2006
Gen: Actiune/Aventura/Drama

Filmul – Poseidon
..Între timp, pe punte, ofițerul șef simte că ceva nu este în ordine. Scrutând orizontul el observă un val uriaș; un perete de apă cu o înălțime de peste 45 metri, care se îndreptă spre ei. El încearcă să conducă vasul din calea impactului maxim, dar este prea târziu.
Valul lovește cu o putere colosală, înclinând vasul foarte tare, înainte de a se întoarce complet pe partea cealaltă. Pasagerii și echipajul sunt aruncați afară, striviți de dărâmături sau înghițiți de apă pe măsură ce apele intră prin ferestrele sparte. Pentru a amplifica colapsul, conductele de gaz iau foc, firele de curent se scurt-circuiteaza, iar lumina se oprește, lăsând mari secțiunii ale vasului în întuneric și haos.

Poseidon (2006) subtitrat

Server 1

Server 2