Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 23rd, 2019

Film – Poveste de dragoste din Texas – Ain’t Them Bodies Saints (2013)

poster Ain't Them Bodies Saints (2013)Ain’t Them Bodies Saints aka A Texas Love Story, dramă romantică, film american, regia David Lowery.
În rolurile principale: Rooney Mara, Casey Affleck, Ben Foster.
Povestea unui deținut care evadează și parcurge tot Texasul pentru a-și regăsi soția și pe fiica pe care n-a întâlnit-o niciodată..

Caseta film Ain’t Them Bodies Saints
Titlul original: Ain’t Them Bodies Saints
Regia: David Lowery
Scenariul: David Lowery
Distributia: Rooney Mara (Ruth Guthrie), Casey Affleck (Bob Muldoon), Ben Foster (Patrick Wheeler), Keith Carradine (Skerritt), Kennadie Smith and Jacklynn Smith (Sylvie Guthrie), Nate Parker (Sweetie), Robert Longstreet (Cowboy Hat), Charles Baker (Bear), Augustine Frizzell (Sissy), Kentucker Audley (Freddy), David Zellner (Zellner)..
Durata: 97 minute
An: 2013
Gen: Crima/Drama/Romantic

Filmul – Poveste de dragoste din Texas
Ruth Guthrie merge pe camp și este urmata de Bob Muldoon, care încearcă să o descurajeze pe Ruth să se întoarcă la mama ei. Ruth este hotarată și ii dezvăluie că este supărată, pentru că Bob i-a spus lui Freddy că va da o lovitura de unul singur. Bob ii spune că nu este cazul sa fie suparata, iar Ruth ii dezvăluie că este însărcinată și că se împacă cu el.
Mai târziu, Bob și Freddy comit o crimă în timp ce Ruth așteaptă în mașina ca sa poata fugi.
Poliția, inclusiv Patrick Wheeler, îi urmărește.
O impuscatura îl ucide pe complicele lor, Freddy și Ruth il împușca pe Patrick. Bob ia in seama lui uciderea lui Patrick și a crimei comise mai devreme, astfel încât Ruth poate evita închisoarea. Bob și Ruth își predau armele.
Sunt reținuți și Bob arestat. Ruth îi spune lui Skerrit, tatăl lui Freddy, că il va aștepta Bob.
Bob ii scrie câteva scrisori din închisoare, promițându-i lui Ruth să se întoarcă la ea și la copilul lor.
Ruth o naște pe fiica lor, pe Sylvie.

Poveste de dragoste din Texas – Ain’t Them Bodies Saints (2013)
subtitrat

Server 1
Server 2